Kunstbende Zuid-Holland

010 - 41 23 455

Team Judith Dunsbergen (projectleider) & Lisanne van Sluijs
E-mail judith@popunie / productie2@popunie.nl
Telefoon 010-4123455 
WhatsApp 06-24221726, bereikbaar van ma t/m vr 9:30 tot 17:30

Het meedoen aan Kunstbende is van al mijn prijzen misschien wel de beste prijs die ik heb mogen ontvangen

S!RENE, Nataniel Olusanya, winnaar finale DJ2017

Ieder jaar is Kunstbende weer op zoek naar creatieve jongeren. Zo ook in Zuid-Holland! Dus kom jij hier vandaan en ben jij actief in één of meerdere van de categorieën Dans, DJ, Expo, Fashion, Film, Muziek, Taal, Theater of in onze nieuwe categorie Influencer? Wil je nóg beter worden in wat je doet of lijkt het jou tof een nieuwe ervaring op te doen? Schrijf je dan nu in voor Kunstbende, doe mee aan de gratis workshops en wie weet word jij geselecteerd om mee te doen aan de regionale voorronde!

De workshops, selectierondes, voorrondes en finale vind je terug in de agenda.

Enthousiast geworden of ken jij iemand die volgens jou zeker weten mee zou moeten doen? Ga naar de homepage en schrijf je snel in of verwijs een ander naar de website! Voor vragen mag je ons altijd mailen, bellen of appen.

Meedoen aan Kunstbende 2021? Schrijf je dan snel hier in!

Het team

Lisanne
Sinds september loop ik stage bij Kunstbende! Ik zit nu in het derde jaar van de opleiding Leisure & Eventsmanagement @bredauniversityas Bij Kunstbende ben ik degene met wie jullie contact hebben via WhatsApp. Verder ben ik bezig geweest met het prijzen pakket dat de winnaars ontvangen hebben. En natuurlijk heb ik meegeholpen tijdens de productie van de Voorronde. De komende tijd ben ik vooral bezig met de nieuwe aanmeldingen en mensen spotten op Instagram. Ik blijf tot de zomer bij KB, dus jullie gaan mij nog vaker zien en spreken! Ik vind het ook supertof dat ik de Voorronde nu 2 keer mee ga maken!
Jessica
Ik ben sinds begin vorig jaar Hoofd Marketing & Communicatie van Kunstbende Zuid-Holland. Ik hou mij o.a. bezig met de marketing en promotie van Kunstbende Zuid-Holland. Tijdens producties zorg ik ervoor dat het PR-team goed draait en we zichtbaar zijn op social media. Super leuk, vooral om tijdens de producties alle deelnemers echt hun ding te zien doen!
Yemima
Ik verzorg sinds dit jaar de PR voor de Kunstbende. Ik maak dus leuke posts en stories voor op Instagram en ik zorg voor de zichtbaarheid van alle deelnemers tijdens de selectierondes en voorronde. Daarnaast assisteer ik de rest van het team tijdens de producties van Kunstbende en doe dit met veel plezier!

De coaches

Jelle
Ik ben een DJ en producer uit Rotterdam. Ik ben de afgelopen 10 jaar met verschillende elektronische muziekprojecten bezig geweest, en ik geef muziekproductie les aan studenten. Mijn stijl is vooral Techno en Elektronica maar ik ben een liefhebber van alle muziek. Sinds 2019 werk ik als kunstcoach DJ voor de Kunstbende Zuid-Holland en ben elke keer weer verrast door de rauwe muzikaliteit die langskomt! Heb jij je aangemeld voor de categorie DJ? Dan gaan we elkaar sowieso spreken!
Gino
Ik ben Kunstcoach Taal. Na mijn eerste keer meedoen met Kunstbende, inmiddels 20 jaar geleden, ben ik niet van het podium af te slaan. De woorden staan centraal, maar ook de lampen die op het podium schijnen zijn belangrijk. Dus wil je jouw verhaal, gedicht of tekst eens voor meer dan alleen de huiskamer laten horen? Doe mee met Kunstbende Taal!
Dani
Mijn naam is Dani aka Danimé en ik ben 29 jaar. Ik kom uit Middelburg, maar woon al 7 jaar in R'dam. Ik ben danseres, choreograaf en ondernemer. Ik studeer Leisure en Eventsmanagement (laatste jaar) en heb naast dansles geven een baan in de supermarkt.⁠ Ik zit nu al 3 jaar bij Kunstbende als Kunstcoach Dans en vind dit altijd een leuke happening. Hopelijk zie ik jou ook in het nieuwe seizoen!
Michel
Ik ben Kunstcoach Muziek voor Kunstbende Zuid-Holland. Ik ben al jaren actief als songwriter en muzikant; solo, in de band Gravel Town en als producer of sessiemuzikant voor andere artiesten. Verder werk ik in mijn eigen studio en geef ik les op het gebied van songwriting, maar ook opnametechniek of live-sound. Wil je toffe optredens en nieuwe medemuzikanten leren kennen, schrijf je dan in voor Kunstbende 2021!
Lynn
Ik ben de Theater Kunstcoach. In 2018 ben ik afgestudeerd van de regieopleiding aan de toneelacademie in Maastricht.⁠ Nu ben ik werkzaam als regisseuse bij verschillende theaters en gezelschappen. ⁠Naast het regisseren geef ik les en begeleid ik studenten in het maken van hun eigen voorstellingen. ⁠Afgelopen jaar was mijn eerste keer als coach bij Kunstbende. Ik vind het erg tof om mee te denken en te helpen met de deelnemers van Theater.
Kwannie
Ik ben sinds enkele jaren Kunstcoach van Expo. Ik maak kunstobjecten en -installaties (in opdracht), onder de naam @studiomaky⁠. Kunstcoach zijn voor het Expo gedeelte is enorm motiverend: wat een jong talent loopt er rond in Zuid Holland! Omdat het voor de meesten de eerste keer is dat ze deelnemen aan een expositie of aan Kunstbende, is het mijn doel om de deelnemers tijdens de voorbereidingen en de Voorrronde zo goed mogelijk te begeleiden en ondersteunen, zodat ze aan het eind trots zijn dat hun werk bij de Kunstbende expo hangt.
Isabell
Mijn naam is mijn merk: @isabell.schulz.atelier 😉 Ik kom van origine uit Oost-Duitsland, maar toen ik nog jong was ben ik naar Nederland verhuisd. Ik woon en werk in Rotterdam en heb hier aan de kunstacademie mode gestudeerd.⁠ Het idee achter mijn merk is dat de kleding voor iedereen is. Van drag queens en artiesten tot folk zangers en rappers, voor films, theaters en clubs, voor mannen en vrouwen en alles er tussenin.
Ravi
Ik ben een filmmaker uit Rotterdam. In 2018 studeerde ik af aan de Hogeschool voor de kunsten Utrecht en sindsdien ben ik bezig met verschillende autonome filmprojecten die worden gefinancierd door het Nederlands Filmfonds. Sinds 2019 werk ik als Kunstcoach Film voor de Kunstbende Zuid-Holland en dat doe ik met veel plezier. Ik zie erg uit naar jullie plannen en ideeën voor komend seizoen, dus schrijf je in!

Check onze agendaFacebook, Instagram

POPUNIE ORGANISEERT KUNSTBENDE IN SAMENWERKING MET:
MaasPodium Korzo Keymusic Worm Paard  CKC Stager 
HET PROJECT WORDT IN 2019 MEDE GEFINANCIERD DOOR:
Fonds1818 Gemeente Den Haag Gemeente Rotterdam Janivo Stichting Stichting Boschuysen Van Ommeren de Voogt Stichting  Erasmusstichting