Zoete Wraak

Tijdens de 25e editie van Kunstbende krijgen alle 85.000 oud-deelnemers de kans om zoete wraak te nemen. Waarom? Omdat je grungekapsel ervoor zorgde dat je van het podium afdonderde. Omdat de lichttechnicus je in het donker liet staan. Omdat je dat zure jurylid van toen wil laten zien dat je bent uitgegroeid tot een gevaarlijk goed talent. Of om wat voor reden dan ook. Grijp nu je kans en meld je aan voor Zoete Wraak. De prijs? Payback time! En eeuwige roem en een Gouden Rat.

It's payback time!

Wrekers gezocht

Welke talenten heeft Kunstbende ooit onterecht over het hoofd gezien? Revancheer je verlies en doe mee met Zoete Wraak! Kunstbende roept alle oud-deelnemers boven de achttien jaar op om mee te doen aan deze actie. Meld je aan en beklim het podium opnieuw tussen maart en juni 2015. Er zijn zeven voorrondes in Groningen (Simplon), Overijssel (Hedon), Gelderland (De Lindenberg), Utrecht (TivoliVredenburg), Amsterdam (Meervaart), Zuid-Holland (Paard van Troje) en Flevoland (Corrosia Stad). Een speciale jury gaat je beoordelen. Deze voorrondes zijn onderdeel van de reguliere voorrondes van de Kunstbende-wedstrijd. Win je? Dan ga je regelrecht naar de finale van Zoete Wraak. Deze finale vindt plaats tijdens de finale van Kunstbende op zaterdag 26 september 2015 in Amsterdam.

Spelregels

– Je bent oud-deelnemer van Kunstbende en ouder dan 18 jaar.
– Je act is zelfbedacht en duurt maximaal 5 minuten.
– De act mag je oorspronkelijke act zijn of je verzint iets nieuws.
– Voorwaarde is een goede reden voor jouw wraakzucht. Je kunt je motivatie omschrijven of maak er een filmpje van.
– Alles mag: kies uit de categorieën Dans, DJ, Expo, Fashion, Film, Muziek, Taal en Theater. Of gooi ze in de mix. Er is GEEN thema voor Zoete Wraak, je hebt de volledige vrijheid.
– Originaliteit wordt beloond.
– De plaatsen per voorronde zijn beperkt; bij veel aanmeldingen vindt een voorselectie plaats waarbij gekeken wordt naar bovenstaande criteria en diversiteit.

Meld je nu aan

Aanmelden kan tot twee weken voor een voorronde. Klik op een voorronde om de datum te zien: GroningenOverijssel, Gelderland, Utrecht, Amsterdam, Zuid-HollandFlevoland.