Zie Ons powered by Kunstbende

©Renze Bemelmans

Heb jij het de afgelopen maanden ook zo moeilijk gehad met al dat binnen zitten? Geen dans-, gitaar of theaterlessen, niet onbezonnen chillen met vrienden. Heb jij het gemist om je stem te laten horen en jezelf te laten zien? Doe dan mee aan ZIE ONS. Wij geven jou weer een (online) podium. Laat jezelf op een creatieve manier zien. Samen met andere jongeren tijdens een zoom-performance.

Hoe dan, vraag je je nu af? Zet al je zintuigen op scherp: open je ogen, spits je oren, haal een keer diep adem… daar gaan we! Geef je op dan krijg je per mail een aantal voorbereidende opdrachten en de zoom-link. Op 27 juni 2020 komen we om 14 uur via ZOOM bij elkaar en maken we samen een groot levend kunstwerk.

Ben je tussen de 6 en 18 jaar oud, en wil je hieraan meedoen meld je aan via onderstaand formulier. Als je dit hebt gedaan (met toestemming van je ouders natuurlijk, als je nog geen 16 jaar bent).

 

Aanmelden Zie Ons

Powered By Kunstbende

Kunstbende winnares dans 2013 Jazzy Wersch (22 jaar) heeft Kunstbende benadert met de vraag: kunnen jullie me helpen een online performance te organiseren? Natuurlijk wil Kunstbende dat. Want hoor je éénmaal bij klub Kunstbende dan kom je niet meer van ons af ;-).

Jazzy:

Ik ben Jazzy van Wersch (22 jaar), ik woon in Amsterdam maar ben geboren in Venlo. Daar groeide ik op in een huis met 4 zusjes. Allemaal doen we iets creatiefs, ik ben op jonge leeftijd gaan dansen.

In 2013 schreef ik me in bij Kunstbende en ik won met een choreografie over Anne Frank. Daarna ben ik docent dans gaan studeren en sinds dit jaar volg ik de opleiding Theatermaken aan de academie voor Theater & Dans in Amsterdam.