Kunstbende Zeeland

DE KUNSTCAST

Beluister hier de podcast van Yael van der Puil met deelnemers, oud-deelnemers en ambassadeurs van Kunstbende. Waarom deden zij mee aan Kunstbende, hoe hebben zij hun deelname ervaren en wat heeft het hen gebracht. Yael ging in gesprek met Djoszuwa Zwier, Rens Polman en Lieke Hammink.

0118 – 654 000

Team  Barbara Audenaert & Imke Elstak
E-mail kunstbende@dezb.nl
Telefoon / WhatsApp 06-49893042

Als je op inschrijven klikt, heb je al gewonnen

Djoszuwa Zwier – eerste prijswinnaar theater2020
fotograaf: Andre Joosse

Kunstbende zeeland is onderdeel van ZB| Planbureau en Bibliotheek van Zeeland in Middelburg. We zijn met ons aanbod online én op diverse locaties in de provincie te vinden. Onze voorrondes vinden afwisselend plaats in de schouwburg te Goes, Middelburg en Terneuzen. Door in te schrijven voor KLUB KUNSTBENDE leer je andere deelnemers kennen en kun je jezelf verder ontwikkelen in één of meerdere van onze categorieën. En kun je met de voorronde van de landelijke wedstrijd meedoen. Alles gebeurt onder begeleiding van professionals uit het werkveld. En dat kost jou helemaal niets, dankzij de bijdrage van diverse overheden, fondsen en subsidienten. In Zeeland zijn dat: Fonds voor Cultuurparticipatie, Provincie Zeeland, Rabobank, Artez Hogeschool voor de Kunsten en Scalda.

Ook meedoen aan KLUB KUNSTBENDE? Schrijf je dan hier in!

Ambassadeurs

Kunstcoaches

Aftermovie voorronde Kunstbende Zeeland 2020

Check onze agendaFacebook en Instagram

Kunstbende Zeeland wordt mede mogelijk gemaakt door
Scalda

Ik wil helpen tijdens de voorronde!

Help jij ons om de voorronde tot een groot succes te maken?! Top, want enthousiaste mensen hebben wij graag in onze crew. Van stagehand tot publieksbegeleider, van kassamedewerker tot artiestenbegeleider. We hebben van alles nodig om deze dag te doen slagen en jij kan ons daar bij helpen! Vul onderstaand formulier in om je aan te melden.

Gegevens T-shirt maat