Kunstbende Zeeland

0118 – 654 000

Team  Barbara Audenaert & Imke Elstak
E-mail kunstbende@dezb.nl
Telefoon 0118 654131
WhatsApp 0970 0132 0601

Kunstbende geeft gewoon geweldige kansen om je talent te ontwikkelen. Je laat zien wat je kunt en daar krijg je zoveel voor terug. Dit is goed voor je zelfvertrouwen.

David Janse – Derde prijswinnaar Categorie Dans2015
fotograaf: Andre Joosse

Het kantoor van Kunstbende zeeland is gevestigd in ZB| Planbureau en Bibliotheek van Zeeland te Middelburg. Vanuit deze organisatie wordt de voorronde van Kunstbende Zeeland georganiseerd.

De voorronde van 2019 heeft plaatsgevonden op zondag 14 april in de schouwburg in Middelburg. Zeeuws jong talent werd uitgenodigd op dit grote podium te staan en vooraf (gratis) mee te doen aan verschillende workshops tijdens de workshopdagen en je wordt individueel gecoacht!  Door deel te nemen aan deze activiteiten leer je de andere deelnemers kennen en bereid je jouw act/performance/werk voor, onder begeleiding van professionals uit het werkveld.

De winnaars van de voorronde van Zeeland zijn bekend! Klik hier voor de uitslag.

De nummers 1 gaan door naar de landelijke finale tijdens het Kunstbende Young Creators Festival.

Check de agenda voor alle actuele data, tijden en locatie.

Aftermovie voorronde Kunstbende Zeeland 2020

Check onze agendaFacebook, Instagram en Twitter

Kunstbende Zeeland wordt mede mogelijk gemaakt door
Scalda

Ik wil helpen tijdens de voorronde!

Help jij ons om de voorronde tot een groot succes te maken?! Top, want enthousiaste mensen hebben wij graag in onze crew. Van stagehand tot publieksbegeleider, van kassamedewerker tot artiestenbegeleider. We hebben van alles nodig om deze dag te doen slagen en jij kan ons daar bij helpen! Vul onderstaand formulier in om je aan te melden.

Gegevens