Kunstbende Utrecht

06 – 83 49 09 36

Team: Lara Peters, Yannick Tongnivi, Max Butter
Mail: utrecht@kunstbende.nl
Telefoon: 06 – 83 49 09 36
WhatsApp: 06 – 83 49 09 36, bereikbaar van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00

Kunstbende is een plek met kansen. Kansen om te leren, te ontmoeten, te spelen en te genieten. Kunstbende is een plek waar allerlei leerprocessen worden toegereikt. Je hoeft ze alleen nog maar aan te pakken!

Marit Schimmel (1e prijswinnaar Theater Utrecht).2019

We missen jullie, onze creatieve deelnemers. We hopen jullie snel weer te zien! Wij hebben niet stil gezeten, en we hopen jij ook niet! In deze rare tijd zijn we allemaal op zoek naar manieren om creativiteit een boost te geven. Kunstbende helpt jou daarbij!

Online coaching

Thuis zitten en toch verder werken aan jouw Kunstbende act? We got you! Vanaf woensdag 22 april kan jij online gratis coaching krijgen via WhatsApp of (video) bellen van een Kunstbende coach binnen jouw categorie. Hoe? Klik hier en vul het formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op en koppelen jou aan de juiste coach.

Je kunt zelf kiezen of je met de coach wil appen, bellen of videobellen. Jouw werk kun je “live” laten horen of van tevoren opsturen. Elke coachingssessie is 20 – 30 minuten. Heb jij meer tijd nodig? Laat het ons weten! Online coaching wordt aangeboden in de maanden april, mei, juni en juli! Jij kunt zelf een datum en tijd doorgeven.

Benieuwd naar de coaches? Kijk op onze instagram @kunstbendeutrecht. Vragen over de online coaching? Bel of app naar 06 83490936

————————————————————-

Ieder jaar staan de deuren van de Stadsschouwburg in Utrecht open voor creatieve en kunstzinnige, Utrechtse jongeren. Jaarlijks doen zo’n 250 jongeren mee aan de voorronde van Kunstbende Utrecht. Hierdoor bieden we voor veel jongeren een plek om zich te ontwikkelen en zijn er al diverse Utrechtse jongeren doorgestroomd naar kunstopleidingen.

Op zaterdag 29 maart vindt de voorronde van dit seizoen plaats. Tijdens deze voorronde laten jongeren zien wat zij op creatief gebied in huis hebben. Wil je meer ervaring opdoen of feedback krijgen? Doe dan mee met de workshops, try-outs en de selectietour in Amersfoort of Zeist. Check de agenda voor alle workshops in Utrecht.

Nieuw dit jaar: de Kunstbende selectietour in Amersfoort en Zeist. Tijdens de selectietour laat jij jouw act zien aan een professionele jury. Je krijgt feedback en de beste act per categorie wint coaching. Vervolgens stroom je vol zelfvertrouwen door naar de voorronde. Let op! Selectietour Amersfoort en Selectietour Zeist zijn gratis en voor iedereen uit de regio Utrecht toegankelijk.

Dit waren de winnaars van de voorronde 2019 van Utrecht. Zie hier de winnaars!

De nummers 1 gaan door naar de landelijke finale tijdens het Kunstbende Young Creators Festival op zaterdag 27 juni 2020.

Ieder jaar zijn we weer op zoek naar hét Utrechtse talent om op ons podium in de Stadsschouwburg Utrecht op te treden. Ook meedoen met Kunstbende? Geef je dan nu op voor Kunstbende 2020. Of ken jij iemand die mee móét doen aan de voorronde? Verwijs ze naar de website!

De deadlines voor het inschrijven voor Kunstbende Utrecht zijn:
Categorieën DJ/Muziek: aanmelden kan tot 24 februari
Categorieën Dans, Expo, Fashion, Film, Taal en Theater: aanmelden kan tot 20 maart

Videoverslag Kunstbende voorronde 2019

Check onze agendaFacebook, Instagram en Twitter