Kunstbende Utrecht

Kunstbende is een plek met kansen. Kansen om te leren, te ontmoeten, te spelen en te genieten. Kunstbende is een plek waar allerlei leerprocessen worden toegereikt. Je hoeft ze alleen nog maar aan te pakken!

Marit Schimmel (1e prijswinnaar Theater Utrecht).2019

Ieder jaar staan de deuren van de Stadsschouwburg in Utrecht open voor creatieve en kunstzinnige, Utrechtse jongeren. Jaarlijks doen zo’n 250 jongeren mee aan de voorronde van Kunstbende Utrecht. Hierdoor bieden we voor veel jongeren een plek om zich te ontwikkelen en zijn er al diverse Utrechtse jongeren doorgestroomd naar kunstopleidingen.

Op zaterdag 29 maart vindt de voorronde van dit seizoen plaats. Tijdens deze voorronde laten jongeren zien wat zij op creatief gebied in huis hebben. Wil je meer ervaring opdoen of feedback krijgen? Doe dan mee met de workshops, try-outs en de selectietour in Amersfoort of Zeist. Check de agenda voor alle workshops in Utrecht.

Nieuw dit jaar: de Kunstbende selectietour in Amersfoort en Zeist. Tijdens de selectietour laat jij jouw act zien aan een professionele jury. Je krijgt feedback en de beste act per categorie wint coaching. Vervolgens stroom je vol zelfvertrouwen door naar de voorronde. Let op! Selectietour Amersfoort en Selectietour Zeist zijn gratis en voor iedereen uit de regio Utrecht toegankelijk.

Dit waren de winnaars van de voorronde 2019 van Utrecht. Zie hier de winnaars!

De nummers 1 gaan door naar de landelijke finale tijdens het Kunstbende Young Creators Festival op zaterdag 27 juni 2020.

Ieder jaar zijn we weer op zoek naar hét Utrechtse talent om op ons podium in de Stadsschouwburg Utrecht op te treden. Ook meedoen met Kunstbende? Geef je dan nu op voor Kunstbende 2020. Of ken jij iemand die mee móét doen aan de voorronde? Verwijs ze naar de website!

De deadlines voor het inschrijven voor Kunstbende Utrecht zijn:
Categorieën DJ/Muziek: aanmelden kan tot 24 februari
Categorieën Dans, Expo, Fashion, Film, Taal en Theater: aanmelden kan tot 20 maart

Videoverslag Kunstbende voorronde 2019

Check onze agendaFacebook, Instagram en Twitter

06 – 83 49 09 36

Team: Lara Peters, Yannick Tongnivi, Max Butter
Mail: utrecht@kunstbende.nl
Telefoon: 06 – 83 49 09 36
WhatsApp: 06 – 83 49 09 36, bereikbaar van ma t/m vr van 09:00 tot 17:00