Tickets

Tickets Kunstbende Young Creators Festival 2019

Koop hier je tickets voor Kunstbende Young Creators Festival 2019. Hieronder kun je meer lezen over de verschillende ticketsoorten. Heb je een kortingscode ontvangen van één van de finalisten? Lees hieronder meer over hoe je deze code kunt gebruiken.

Bekijk hier het programma van Kunstbende Young Creators Festival 2019!

Ticketsoorten

Standaard / CJP 
Koop hieronder je tickets voor Kunstbende Young Creators Festival op zaterdag 29 juni 2019 in de Westergasfabriek in Amsterdam! Naast standaard tickets zijn er ook CJP-tickets (alleen op vertoon van CJP-pas) te koop. Kinderen tot en met 4 jaar mogen gratis mee.

Standaard ticket: €10 (exclusief servicekosten van €0,79)
CJP: €7,50 (exclusief servicekosten van €0,79)

Klassentickets
Wil je met jouw hele klas naar het festival komen? Te gek! We verkopen klassentickets voor €150 (maximaal 30 leerlingen). Deze kun je aanschaffen via de CJP Portal. Neem voor meer info contact met ons op.

Kortingscode finalist

Kortingscode finalist
Zorg dat jouw finalist kansmaakt op tickets voor Lowlands 2019 én krijg zelf ook korting op je ticket!

Hoe werkt het?
Alle finalisten hebben een exclusieve kortingscode gekregen waarmee hun fans tickets met €2,50 korting kunnen kopen. Vraag bij jouw finalist de kortingscode op. Kies vervolgens in de webshop hieronder het aantal reguliere tickets dat je wil kopen en vul aan de rechterkant bij ‘Vouchercode ontvangen’ de kortingscode van de finalist in. De korting wordt vervolgens verwerkt.

Wat valt er te winnen?

  • De finalist met de meest verkochte tickets (wiens persoonlijke code het meest is gebruikt) wint 2 kaarten voor Lowlands 2019.

Let op: deze actie loopt tot en met 23 juni 2019. Tot en met 23 juni 2019 kun je de actiecode gebruiken. Om 00:00 op 23 juni 2019 kijken we welke actiecode het meest is gebruikt en kiezen we de winnaars. De winnaars worden op 25 juni 2019 bekend gemaakt.

Bestel tickets