Kunstbende Overijssel

06-25326394

Team  Nadieh Hoeksma en Esther Zwart
E-mail overijssel@kunstbende.nl
Telefoon / WhatsApp 06-25326394, ma t/m do van 09:00 tot 17:00 uur

Een plek voor mijn werk, om me te meten aan anderen die ongeveer hetzelfde doen maar tegelijkertijd van hen te leren, een kans om te winnen en een kans om te verliezen maar meest belangrijk: een plek om nieuwe mensen te ontmoeten die hetzelfde denken en doen als ik

Jilles Oom– 1e prijs Expo, Kunstbende Overijssel2019

Hé jij daar! Ja jij, creatieveling! Nee, nu niet wegklikken, wij zijn namelijk op zoek naar jou! Doe jij iets op gebied van Dans, DJ, Expo, Fashion, Film, Muziek, Taal, Theater OF in onze nieuwe categorie Influencer? Wil je nóg beter worden in wat je doet of gewoon een nieuwe ervaring opdoen? Geef je dan snel op voor 1 of meerdere workshops, een open podium of try-out van Kunstbende door het hele land, zo leer je meer in jouw vakgebied en kun je kijken of Kunstbende iets voor jou is!

Ben jij er klaar voor om jezelf te laten zien op een podium? Dan kun je je act aanmelden voor de voorronde. Ontmoet andere jongeren, beleef een nieuwe ervaring of krijg tips van een professional.
Wie weet win jij wel een prijs en sta je straks in de Landelijke Finale of op een groot festival! En als je niet wint, niet getreurd: inmiddels heb je zoveel tips gekregen en toffe dingen gezien dat je het volgend jaar gewoon nog een keer kan proberen.

Maak een profiel aan op de website en vanuit daar kun je je aanmelden voor workshops of je act(s) aanmelden voor de voorronde.


WORKSHOPS

Kijk voor alle workshops in Overijssel in de agenda

 

VOORRONDE

De voorronde in Overijssel is door Corona verplaatst naar zaterdag 25 oktober 2020. Er zal de hele dag een livestream te zien zijn van deze dag, dus kijk vooral mee!

Wil je je nu al aanmelden voor het jaar 2021? Dat kan! De voorrondedatum wordt zo snel mogelijk bekendgemaakt!

Heb je vragen of kom je ergens niet uit? Je mag ons áltijd appen op het nummer van Kunstbende Overijssel: 06-25326394.

Check ook onze agenda en Instagram!

Check onze agenda, Facebook, Instagram en Twitter

Aftermovie Kunstbende Overijssel 2019

 

Samenwerkende partners en sponsoren:

AMZAFAOC de Groene WelleBoekhandel WesterhofBonhoeffer CollegeBurgerweeshuisBuro RuisBusch & van der WorpCanisiusCarmel CollegeCibapConcordiaCSG het NoordikCulturele Zondag, Cultuurkoepel VechtdalDeltionDe InktpotDe Strip-AapDiff Dance CentreEtty Hillesum Lyceum,Explosion FestivalFestival WOESTFilmhuis de KeizerFotoGrietjeGAMMA, Geluidsstudio, Havenwerk FestivalPoppodium HedonIchthus CollegeInnerallJeugdtheaterschool Nijverdal, Joliens TheaterhuisJoni ConnectKaliber Kunstenschool, Karin van Oosten KunstenLabKunstcircuit DeventerLandstedeLaStesaLove for BuddhaMeander CollegeMetropoolMinstrel MusicMuseum De Fundatie, OSG ErasmusOyfoPiusXPlanet of SoundPopschool GrandescoPop Rock FactoryQuintusRabotheater de MeentheRaster, ReggesteynRits-In, ROC van TwenteSchouwburg Hengelo,  SchrijfbendeSmooth Fruit Therapy’t Speeltuygh GitaarspecialistenStadsgehoorzaal KampenStedelijk Lyceum KottenparkStedelijk Museum ZwolleSocial DanceSteenwijk’s BoekhuysSteffie’s StoffenStudio 15TalentstadTheater Gnaffel,Theater the Young OnesTheaterschool LunaThorbecke Scholengemeenschapt Ukien, Tweelicht VisualsTwickel CollegeVan der Capellen SG,VechtivalVechtdal CollegeHet VrouwenhuisWaanders in de BroerenWAK DalfsenWAK EnschedeWatermuzefestivalWerkplaats 13, X-Dance, XplosiefZwolle UnlimitedZwols BalletjeshuisZwolse Theaters