Online Masterclass Theater 2020

Oerol Presenteert: Nastaran Razawi Khorasani

Hé Kunstbende deelnemer!

Speciaal voor de corona periode hebben we in samenwerking met Oerol een exclusieve online masterclass voor jou. Jij kan mee doen aan een online masterclass van Kunstbende in de categorie Theater. We nodigen je uit om je in te schrijven voor een masterclass van Nastaran Razawi Khorasani. Vergeet je niet aan te melden, er kunnen maximaal 20 mensen deelnemen!

Wat gaan we doen?
In de masterclass van Nastaran Razawi Khorasani gaat ze in op camera acteren. Camera acteren is een vak apart en een belangrijk onderdeel van theater (zie filmpje). Je hoeft de achterste man in de zaal niet te bereiken met grote gebaren en een harde stem. Elk zuchtje, kreuntje of kleine beweging kan in beeld gebracht worden voor het publiek.

Wie is Nastaran Razawi Khorasani?
Nastaran Razawi Khorasani (Iran, 1987) studeerde af aan de Toneelacademie in Maastricht als Theatraal Performer. Ze heeft op meerdere festivals in het binnen- en buitenland haar werk mogen tonen (o.a. Oerol, Sziget Festival, Schäxpir Festival, 4+4 Motion). Met KOBE maken ze performances voor diverse scenes, van theater, museum, club tot festival. 

We hopen je te zien bij de masterclass! Vergeet je niet aan te melden!

WAT: Online Workshop Theater
DATUM: Woensdag 17 juni 2020
LOCATIE: Zoom
TIJD: 16.00
Duur: 45-60 minuten
AANMELDEN: De masterclass heeft al plaatsgevonden  

* Deelname aan het programma is toegankelijk voor ALLE  Theater deelnemers 

Oerol is een samenwerking partner van Kunstbende. Zij organiseren de mainstage voor de eersteprijswinnaar van Kunstbende in de categorie Theater. Zie website HIER