Online Masterclass Muziek 2020 VOL

Zwarte Cross & Mañana Mañana presenteren: Seb Dokman

Deze Masterclass heeft helaas zijn maximum aantal deelnemers bereikt

Hé Kunstbende deelnemer!

Speciaal voor de corona periode hebben we in samenwerking met Zwarte Cross & Mañana Mañana een exclusieve online masterclass voor jou. Jij kan mee doen aan een online masterclass van Kunstbende in de categorie Muziek. We nodigen je uit om je in te schrijven voor een masterclass van Seb Dokman. Vergeet je niet aan te melden, er kunnen maximaal 20 mensen deelnemen!

Wat gaan we doen?
In de de masterclass van Seb Dokman gaat hij in op het schrijfproces, tot aan de release van een nummer. Door middel van een kleine opdracht gaan jullie hier mee aan de slag. Vervolgens gaat Seb in op hoe je jezelf kan presenteren naar de buiten wereld, bijvoorbeeld hoe kom je in contact met de mensen die je verder kunnen helpen, labels/ boekers/ managers? Het laatste onderdeel gaat over liveshow, hoe breng je een nummer het beste over?

Wie is Seb Dokman?
Seb Dokman (27) is een Overijsselse gitarist/ zanger en songwriter, vooral bekend van de alternatieve rockband Paceshifters. In 2012 studeerde Seb af als gitarist aan de Herman Brood Academie in Utrecht en wijdde hij zijn complete leven aan de band. Paceshifters bracht in 10 jaar vijf platen uit en is inmiddels bezig met de zesde plaat.  

We hopen je te zien bij de masterclass! Vergeet je niet aan te melden!

WAT: Online Masterclass MUZIEK
DATUM: Zondag 28 juni 2020
LOCATIE: Zoom
TIJD: 16.00
Duur: 45-60 minuten
AANMELDEN: VOL! Je kunt je niet meer aanmelden voor deze masterclass.
Wanneer je je hebt aangemeld ontvang je een aantal dagen van te voren een bevestigingsmail voor je deelname met een Zoom link. 
  

* Deelname aan het programma is toegankelijk voor ALLE muziek deelnemers 

Zwarte Cross & Mañana Mañana zijn samenwerkingspartner van Kunstbende. Zij organiseren de mainstage voor voor de eerste prijswinnaar in de categorie Muziek.

Website Zwarte Cross

Website Mañana Mañana