Online Masterclass Film 2020

Internationaal Film Festival Rotterdam & MovieZone/EYE presenteren: Edson da Conceicao

Hé Kunstbende deelnemer!

Speciaal voor de corona periode hebben we in samenwerking met Internationaal Film Festival Rotterdam & MovieZone/EYE een exclusieve online masterclass voor jou. Jij kan mee doen aan een online masterclass van Kunstbende in de categorie Film. We nodigen je uit om je in te schrijven voor een masterclass van Edson da Conceicao. Vergeet je niet aan te melden, er kunnen maximaal 20 mensen deelnemen!

Wat gaan we doen?
In de masterclass van Edson da Conceicao gaan jullie dieper in op het bedenken van een verhaal. Denk hier bij aan hoe je inspiratie op kan doen, uit je omgeving of juist nieuwe gebeurtenissen. Jullie gaan dit oefenen met een kleine opdracht. Vervolgens gaan Edson in op inhoudelijke montage, wat is wel en niet belangrijk om te laten zien, en hoe kan je het beeld beïnvloeden.  

Wie is Edson da Conceicao?
Edson da Conceicao (Rotterdam, 1987) studeerde af in 2008 aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam. In 2019 studeerde Edson af aan de Nederlandse Filmacademie met maar liefst twee andere korte films, MANIA (2019) en PORFOTTO (2019).  Mania was geselecteerd door het Buenos Aires International Film Festival (halve finale) en won de prijs Best Student Foreign Film en Best Visual Effects op het Upstate New York Horror Film Festival 

We hopen je te zien bij de masterclass! Vergeet je niet aan te melden!

WAT: Online Masterclass FILM
DATUM:  zondag 14 juni 2020
LOCATIE: Zoom
TIJD: 16.00
Duur: 
45-60 minuten
AANMELDEN: De masterclass heeft al plaatsgevonden

* Deelname aan het programma is toegankelijk voor ALLE Film deelnemers

Internationaal Film Festival Rotterdam & MovieZone/EYE presenteren zijn samenwerkingspartner van Kunstbende en organiseren de mainstage voor de eerste prijswinnaars in de categorie Film.

Website IFFR

Website MovieZone/EYE