Online Masterclass Fashion 2020

FASHIONCLASH presenteert: Marlou Breuls

Hé Kunstebende deelnemer!

Speciaal voor de corona periode hebben we in samenwerking met FASHIONCLASH een exclusieve online masterclass voor jou. Jij kan mee doen aan een online masterclass van Kunstbende in de categorie Fashion. We nodigen je uit om je in te schrijven voor een masterclass van Marlou Breuls. Vergeet je niet aan te melden, er kunnen maximaal 20 mensen deelnemen!

Wat gaan we doen?
Marlou gaat als eerste met jullie kijken hoe je een concept kan maken voor je werk. Welk thema is hierin voor jou belangrijk in je werk? Vervuiling op aarde, jezelf durven zijn, duurzame mode, gelijkwaardigheid in seksualiteit? Vanuit beelden die voor je thema verzameld kun je vormen halen die op interessante manieren kan gebruiken voor het ontwerp van stukken. Hoe? Dat laat Marlou je zien op zondag 21 juni!

Wie is Marlou Breuls?
Marlou Breuls was een van de eerste stagiaires bij FASHIONSLASH, en is ondertussen een succesvolle carriere aan het ontwikkelen. Haar absurdistische outfits werden gedragen door zangeres Björk en zijn gebruikt in verschillende shoots met fotograaf Tim Walker. In maart 2019 had Marlou de eer om de Amsterdam Fashion Week Studio editie te openen met een eigen show, een samenwerking met Spongebob Squarepants ondersteund door Nickelodeon. Met deze collectie won ze ook de Łódź Young Design Award 2019.

We hopen je te zien bij de masterclass! Vergeet je niet aan te melden!

WAT: Online Masterclass FASHION
DATUM: Zondag 21 juni 2020
LOCATIE: Zoom
TIJD: 16.00
Duur: 45-60 minuten
AANMELDEN:  HIER  Er kunnen maximaal 20 mensen deelnemen, dus wees er snel bij! Je krijgt een bevestiging mail voor je deelname met een Zoom link. 

* Deelname aan het programma is toegankelijk voor ALLE Fashion deelnemers 

FASHIONCLASH is een samenwerking partner van Kunstbende. Zij organiseren de mainstage voor de eersteprijswinnaar van Kunstbende in de categorie Theater. Zie website HIER