Online Masterclass Expo 2020 Vol

Stedelijk Museum Amsterdam presenteert: BUTTERFINGAZ

Deze Masterclass heeft helaas zijn maximum aantal deelnemers bereikt

Hé Kunstbende deelnemer!

Speciaal voor de corona periode hebben we in samenwerking met Stedelijk Museum Amsterdam een exclusieve online masterclass voor jou. Jij kan mee doen aan een online masterclass van Kunstbende in de categorie Expo. We nodigen je uit om je in te schrijven voor een masterclass van Dewy Elsinga. Vergeet je niet aan te melden, er kunnen maximaal 20 mensen deelnemen!

Wat gaan we doen?
In de masterclass van Dewy Elsinga Beginnen jullie met een kennismaking en een kennisquiz (dit gaat via Kahoot en daarvoor krijg je een linkje gestuurd). Vervolgens gaat Dewy in op het proces van het maken van een serie, van concept naar eindresultaat. Hierbij kijken jullie naar het concept, waar wil ik een serie over maken? Wat houdt me bezig? Wat zie ik om me heen, wat wil ik om me heen zien? Dewy geeft hier tips en tricks voor, maar er is genoeg ruimte voor je eigen vragen!

Wie is BUTTERFINGAZ?
Dewy Elsinga, beter bekend onder de naam BUTTERFINGAZ, is een 27-jarige kunstenaar geboren en getogen in Amsterdam. Haar werk kenmerkt zich voornamelijk door veel kleur, structuren en patronen die onder andere groots toegepast worden in murals en schilderijen. Het proces speelt een belangrijke rol: hierbij experimenteert de kunstenaar met eigen gemaakte kwasten en tools. Momenteel is BUTTERFINGAZ bezig met het maken van een nieuwe serie illustraties en schilderijen over Amsterdam.

We hopen je te zien bij de Masterclass! Vergeet je niet aan te melden!

Wat: Online Masterclass Expo
Datum: Woensdag 10 juni 2020
Locatie: Zoom
TIJD: 20.00
Duur: 45-60 minuten
Aanmelden: De masterclass heeft al plaatsgevonden

* Deelname aan het programma is toegankelijk voor ALLE Expo deelnemers. 

Stedelijk Museum Amsterdam is partner van Kunstbende. Het Stedelijk organiseert de mainstage voor de eersteprijswinnaar van Kunstbende in de categorie Expo. Zie website HIER