Online masterclass Dans 2020

Notorious IBE & Nederlandse Dansdagen presenteren: 155

Hé Kunstbende deelnemer!

Speciaal voor de corona periode hebben we in samenwerking met Notorious IBE & Nederlandse Dansdagen een exclusieve online masterclass voor jou. Jij kan mee doen aan een online masterclass van Kunstbende in de categorie Dans. We nodigen je uit om je in te schrijven voor een masterclass van 155. Vergeet je niet aan te melden, er kunnen maximaal 20 mensen deelnemen!

Wat gaan we doen?
Bij de masterclass Dans van 155 beginnen we met een goeie warming up. Daarna worden er digitale groepjes gemaakt en werken we aan het creëren van dansmateriaal. Dit zullen we aan elkaar laten zien en bespreken. 155 heeft er super veel zin in! 

Wie is 155?
155 (eenvijfvijf) is een formatie creatieve vrienden die samen zijn opgegroeid met een zieke passie voor dans , muziek, film, bizarre humor en kunst. Door samen nieuw werk te blijven maken zijn ze inmiddels (op)gegroeid naar een groep die voorstellingen, films en acts maakt door dans, video en komedie te combineren. De basis van al hun werk is breakdance. De jongens deden in 2003 en 2004 mee aan Kunstbende, ze wonnen voorronde Gelderland. Tijdens de 25e editie van Kunstbende wonnen ze de Zoete Wraak!

We hopen je te zien bij de masterclass! Vergeet je niet aan te melden!

WAT: Online Masterclass Dans
DATUM:
Woensdag 24 juni 2020
LOCATIE: Zoom
TIJD: 16.00
Duur: 45-60 minuten
AANMELDEN:  HIER  Er kunnen maximaal 20 mensen deelnemen, dus wees er snel bij! Je krijgt een bevestiging mail voor je deelname met een Zoom link.   

* Deelname aan het programma is toegankelijk voor ALLE  Dans deelnemers

Notorious IBE & Nederlandse Dansdagen zijn een samenwerking partner van Kunstbende. Zij organiseren de mainstage voor de eersteprijswinnaar van Kunstbende in de categorie Dans.

Website Notorious IBE

Website Nederlandse Dansdagen