Kunstbende Noord-Holland

020-4107701

Team Kayleigh Boumedyan, Havanna Bundel, Shanèa Alken
E-mail noordholland@kunstbende.nl
Telefoon 020-4107701
WhatsApp 06-42743857, bereikbaar van ma t/m vr van 09:30 tot 17:00

Zie mij hier nu staan. Hier sta ik dan. Voor publiek. Wie had dat ooit gedacht? Ik ieder geval niet. Dit is iets wat ik heb gedroomd.

Elisa Lo-a-Njoe (deelnemer Taal)2016

Het kantoor van Kunstbende Noord-Holland is gevestigd in Theater de Meervaart in Amsterdam. Vanuit dit grootstedelijke theater wordt sinds 2018 de voorronde van Kunstbende Noord-Holland georganiseerd. De voorronde van 2019 heeft plaatsgevonden op zondag 14 april in Amsterdam. Deelnemers aan de Noord-Hollandse voorronde worden uitgenodigd (gratis) mee te doen aan de coachingsdagen. Hier leer je de andere deelnemers kennen en bereid je jouw act/performance/werk voor onder begeleiding van professionals uit het werkveld. Check de agenda voor alle actuele data, tijden en locaties/steden.

De winnaars van de voorronde van Noord-Holland zijn bekend! Klik hier voor de uitslag.

De nummers 1 gaan door naar de landelijke finale tijdens het Kunstbende Young Creators Festival.

Meedoen aan Kunstbende 2021? Schrijf je hier in!

Het team

Havanna
Als projectleider van Kunstbende Noord-Holland houd ik mij bezig met het gehele regionale traject vanuit het Kunstbende kantoor in Amsterdam. Ik ben vijf jaar terug als stagiaire begonnen en nooit meer weggegaan. Het kantoor van Noord-Holland begeeft zich in theater de Meervaart. Waar altijd van alles gaande is en iedereen welkom is om eens langs te komen. Ik ben te bereiken op noordholland@kunstbende.nl
Jasmijn
Als producent houd ik mij elk jaar bezig met de productionele taken rondom expo en film. Ook ik ben begonnen als stagiaire en kon nooit helemaal afscheid nemen van Kunstbende. Ik ben te bereiken op: noordholland@kunstbende.nl
Jippe
Voor de opleiding Culturele en Maatschappelijke vorming loop ik van september 2021 tot juli 2021 stage bij Kunstbende Noord-Holland. De stage bestaat uit het contact met deelnemers, sociale media en meedraaien in de productie van workshops en de voorronde! Ik ben te bereiken op: noordholland@kunstbende.nl.

De ambassadeurs

Alyssa
Hi, ik ben Alyssa en ben 16 jaar. Ik hou van muziek en alles wat daarbij komt kijken. Ik hou verder ook van alles wat te maken heeft met creativiteit!! Ik weet zeker dat we dit jaar leuke dingen gaan bereiken met kunstbende. Ik heb er zin in :)
Chiara
Ik ben Chiara. Ik hou van muziek. Muziek luisteren, maar ook maken. Zingen doe ik het liefst. Samen met piano spelen en dansen. In 2020 heb ik meegedaan aan Kunstbende samen met me zusje Alyssa, waarmee we met ons lied ‘A way’ 3e zijn geworden. Ik wil jongvolwassenen aansporen om hun talenten te laten zien en ze te ontwikkelen door het ‘gewoon te doen’. Ik vind Kunstbende daar dan ook een goede plek voor.
Luka
Ik ben Brokem. Ik ben een HipHop artiest en studio eigenaar uit Amsterdam. Afgelopen jaar heb ik mee gedaan aan kunstbende in de categorie muziek en heb samen met een goede vriend van me de 2e plek gepakt. Dit jaar doe ik weer mee. Kunstbende heeft me veel zelfvertrouwen gegeven om verder te gaan met muziek en start dit jaar dan ook aan een muziekopleiding. Het lijkt me tof om Kunstbende mee te helpen een nog groter evenement neer te zetten.
Thijs
Aftermovie voorronde Amsterdam & Noord- Holland 2017

Check onze agendaFacebook, Instagram en Twitter

KUNSTBENDE NOORD-HOLLAND WORDT MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR
De Meervaart