Kunstbende Noord-Brabant

Het was heel gaaf om mijn eigen film op het grote doek te zien tijdens de Brabantse Kunstbende Finale!

Zenna (3e prijs FILM)2017

Vanuit het monumentale Pand 18 in ’s-Hertogenbosch werkt het team van Kunstbende Noord-Brabant hard om van Kunstbende een succes te maken! Het hele jaar worden er door heel Noord-Brabant workshops, coaching programma’s, selectierondes en nog heel veel meer georganiseerd. Benieuwd naar activiteiten van Kunstbende bij jou in de buurt? Check dan snel de agenda!

Op zondag 28 april was de voorronde van Kunstbende Noord-Brabant in poppodium 013, Tilburg. Deze dag barstte het poppodium uit zijn voegen van het jonge talent!

De winnaars 1,2 en 3 zijn bekend en zij winnen toffe prijzen, zoals festivaloptredens, exposities en workshops met professionals. De nummers één gaan door naar de landelijke finale tijdens het Kunstbende Young Creators Festival. Deze dag wil je niet missen! Koop hier je tickets voor de voorronde.

In de zomer van 2019 touren de winnaars van Kunstbende Noord-Brabant langs verschillende Brabantse pop- en cultuurfestivals. Onder andere het Van Abbemuseum in Eindhoven, Theaterfestival Boulevard en Foodtruckfestival TREK worden overgenomen door de winnaars die daar de gelegenheid kregen om te laten zien wat zij in huis hebben!

Videoverslag voorronde Kunstbende Noord-Brabant 2018

Kunstbende Atelier op school

Zit jouw school vol met creatievelingen, dramaqueens, muziekliefhebbers of ken jij de nieuwe Vincent van Gogh? Organiseer dan een Kunstbende Atelier! Dé manier om als leerling een stapje verder te komen met je talent of om nieuwe dingen te ontdekken.

073 - 61 37 671

Team Hanna van Dis, Inge de Grauw, Talitha Verbree & Mirn de Bont
E-mail: info@kunstbendebrabant.nl
Telefoon 073-6137671
WhatsApp 06-25425873, bereikbaar van ma t/m vrij van 10:00 tot 17:00

 

 

 

Check onze agenda,  Facebook, Instagram en Twitter