Kunstbende Noord-Brabant

Voorronde 27 juni

Alle info en de livestream van de voorronde op 27 juni kun je op deze pagina vinden.

Vanuit  ’s-Hertogenbosch werkt het team van Kunstbende Noord-Brabant hard om van Kunstbende een succes te maken! Het hele jaar worden er door heel Noord-Brabant workshops, coaching programma’s, selectierondes en nog heel veel meer georganiseerd. Benieuwd naar activiteiten van Kunstbende bij jou in de buurt? Check dan snel de agenda!

Op 27 juni 2021 is de voorronde van Kunstbende Noord-Brabant in het Parktheater Eindhoven. Ben jij er klaar voor om dit podium te pakken en jouw werk aan heel Brabant te laten zien? Schrijf je dan snel in voor Kunstbende en maak kans op coachingstrajecten, workshops en optredens die jou helpen het meeste uit jouw talent te halen.

Meedoen aan Kunstbende 2021? Schrijf je hier in! Heb je nog vragen? Stuur ons een appje via: 06 13 48 87 91!

Het was heel gaaf om mijn eigen film op het grote doek te zien tijdens de Brabantse Kunstbende Finale!

Zenna (3e prijs FILM)2017
Prijsuitreiking Kunstbende Noord-Brabant 2020

Team

Hanna
Als projectleider houd ik mij bezig met het overzicht voor de regio Noord-Brabant. Ik zorg ervoor dat alle onderdelen van het project samenkomen tot een fantastisch evenement. Mail: hanna@kunstbendebrabant.nl
Inge
Ik heb als Producent controle over bijna al het regelwerk. Van locaties, tot draaiboeken. En van scholencontact tot take-overs. Mail: inge@kunstbendebrabant.nl
Bent
Ik houd mij bezig als Marketeer met het werven van deelnemers via diverse kanalen en de communicatie van Kunstbende naar onder andere pers. Mail: post@kunstbendebrabant.nl
Ilse
Ik loop stage bij Kunstbende Noord-Brabant en focus mij op contact houden met deelnemers en het organiseren van selectie- en voorrondes. Mail: kantoor@kunstbendebrabant.nl
Charlie
Charlie is onze kantoorhond. Ze zorgt voor veel positieve energie en de benodigde afleiding. Je kunt haar bereiken via Inge! Woef!

Ambassadeurs

Ylin & Shannon
Selma
Lava
Kyra

Coaches

Dagmar Baars
Ik studeerde aan de Academie voor Beeldende vorming. Het plezier beleven van en met de kunsten op alle mogelijke manieren vind ik één van de belangrijkste dingen in mijn werk en leven. Ik schrijf korte verhalen en werk als kunstdocent op meerdere hogescholen.
Maureen Prins
Ik ben filmmaker die veel bezig is met het bedenken van bijzondere film concepten. Je zou mij kunnen kennen van Solar Cinema, de eerste en enige mobiele bioscoop op zonne-energie. Ik wil nieuwe makers graag een podium bieden en helpen bij de ontwikkeling van hun films.
Sandro van der Leeuw
Ik ben schrijver, audiomaker en beeldend kunstenaar. Ik maak deel uit van WOLK, een Brabants talentontwikkelingstraject voor woordkunstenaars. Ik stond op verschillende evenementen en festivals als Amsterdamse Museumnacht en Tilt.