Voorronde Noord-Brabant Live

Bedankt voor het kijken!

Winnaars

DANS 
1) Ylin Fortuijn & Shannon Treatz

DJ
1) Bastiaan Weijnen
2) Igmar van Bergen
3) Jason van Stiphout

Fashion
1) Annabelle Haas

Film
1) Lava Hijzelaar

Muziek
1) Sjors de Haas
2) Sem Rozendaal
3) Frederieke van Ierland

Taal
1) Selma Oueddan
2) Kyra Antoni
3) Sam Maske

Theater
1) Luna van Diepen

Programma

Blokkenschema voorronde Noord Brabant

Een makkelijk en overzichtelijk PDF'je met het blokkenschema van hierboven

Download

EXPO

Het werk van de deelnemers Expo is niet te volgen via de stream. Niet getreurd: in samenwerking met het World Skate Center worden de werken in een tentoonstelling gepresenteerd! Deze is vanaf 20 september tot 10 oktober gratis te bezoeken. Op 10 oktober vindt de jurering en prijsuitreiking van de categorie Expo plaats.

Adres:
World Skate Center
Buitendijk 2, ‘s-Hertogenbosch

Jury

Prijzen

Iedere winnaar van Kunstbende Noord-Brabant wordt uitgenodigd voor een individueel coachingstraject. Samen kijken we wat jij wilt leren of meemaken, en wie jou daarbij kan helpen!

Verder in het prijzenpakket:

Cadeaubonnen voor alle winnaars // Vrijkaarten VerkadeFabriek // Expositie De Nieuwe Veste Breda // Optreden voorronde Expo // Vrijkaarten Mezz// Meet the Industry // Het Zuidelijk Toneel Sjaal //  DE-GROTE-FINALISTEN-ZOOM-SESSIE  //vrijkaarten 013 // Kunstbende sokken //

We zijn nog niet klaar! Houd deze website en onze Instagram (@kunstbendenoordbrabant) in de gaten voor verdere prijzenaankondigingen.

VOORRONDE GEWONNEN ... EN DAN?

Op zondag 1 november is er speciaal voor alle finalisten De-Grote-Finalisten-Zoom-Sessie. Hierin word je klaargestoomd voor de finale op 7 en 8 november op de Westergas in Amsterdam! Je krijgt informatie over deze speciale editie en kan vragen stellen aan oud-winnaars (de ervaringsdeskundigen).

Corona

Of je nou optreedt of gast bent op de voorronde, in deze gekke tijden staan jouw veiligheid en gezondheid meer dan ooit voorop. Op onze corona-pagina lees je alles over de maatregelen van Kunstbende voor deelnemers en bezoekers. Ook elk podium heeft maatregelen getroffen, deze kunnen verschillen per podium. Ga naar deze link voor de maatregelen in de Verkadefabriek.

SUBSIDIËNTEN & SPONSORS