Online Masterclass Taal 2020

De Nieuwe Oost | Wintertuin presenteert: Corinne Heyrman

Hé Kunstbende deelnemer!

Speciaal voor de corona periode hebben we in samenwerking met De Nieuwe Oost | Wintertuin een exclusieve online masterclass voor jou. Jij kan mee doen aan een online masterclass van Kunstbende in de categorie Taal. We nodigen je uit om je in te schrijven voor een masterclass van Corinne Heyrman. De sessie wordt gehost door Laurens van de Linde. Vergeet je niet aan te melden, er kunnen maximaal 20 mensen deelnemen!

Wat gaan we doen?
In de masterclass gaat Corinne Heyrman in op verschillende toepassingstechnieken om verhalen op een podium te brengen. Hoe kan je een tekst nog scherper en nog meer naar voren laten komen, door er audio, decor, kostuums of beeld aan toe te voegen. In de masterclass laat Corinne verschillende voorbeelden zien, uit haar eigen praktijk, maar ook van degene die ze persoonlijk bewonderd.

Opdracht:
Bedenk van te voren een idee hoe je jouw tekst zou willen overbrengen met een toepassingstechniek. denk bijvoorbeeld aan bepaalde muziek tijdens de voordracht, een kostuum of iets geprojecteerd op een gebouw. Noem maar op! 

Wie is Corinne Heyrman?
Corinne Heyrman (1994) studeerde Woordkunst in Antwerpen. Ze schrijft proza en non-fictie, maakt theater en radio. Corinne droeg voor op onder andere Lowlands en Oerol en schreef de novelle Mogelijke eigenschappen bij Uitgeverij Wintertuin. Haar werk verhoudt zich in alle vormen tot de maatschappij en de vraag hoe kunst daar iets aan bij kan dragen.

We hopen je te zien bij de masterclass! Vergeet je niet aan te melden!

WAT: Online Masterclass TAAL
DATUM: Woensdag 10 juni 2020
LOCATIE: Zoom
TIJD: 16.00
Duur: 
45-60 minuten
AANMELDEN: De masterclass heeft al plaatsgevonden

* Deelname aan het programma is toegankelijk voor ALLE Taal deelnemers.

De Nieuwe Oost | Wintertuin is een samenwerkingspartner van Kunstbende. Zij organiseren de mainstage voor de eersteprijswinnaars in de categorie Taal op het Wintertuin festival. Zie website HIER