Online Masterclass DJ 2020 VOL

The School of House & Mysteryland presenteren: Mr. Belt & Wezol

Deze Masterclass heeft helaas zijn maximum aantal deelnemers bereikt

Hé Kunstbende Deelnemer!

Speciaal voor de corona periode hebben we is samenwerking met The School of House & Mysteryland een exclusieve online masterclass voor jou. Jij kan mee doen aan een online masterclass van Kunstbende in de categorie DJ. We nodigen je uit om je in te schrijven voor een masterclass met Mr. Belt & Wezol. De sessie wordt gehost door Jan Maarten Hartong van The School of House. Vergeet je niet aan te melden, er kunnen maximaal 20 mensen deelnemen!

Wat gaan we doen?
De online masterclass bestaat uit Mr. Belt & Wezol die vertellen over de Dj scene en hun ervaringen binnen hun vak gebied. Er is ook een Q&A met de Dj’s. Tijdens deze Q&A kan je vragen stellen, en vertellen Mr. Belt & Wezol mee over hoe ze zich hebben gevestigd in de DJ’s scene.

Wie zijn Mr. Belt & Wezol?
Sam en Bart ontmoeten elkaar in de zomer van 2013 op heel veel festivals. Hier begon ook hun idee voor Mr. Belt & Wezol. 
In 2014 tekent het duo een exclusieve deal met Spinnin ‘Records en brengt een aantal opwindende singles uit, waaronder de enorm succesvolle Oliver Heldens collab’ Pikachu ‘ en de aanstekelijke Spinnin ‘Deep single’ Time ‘. Hun single ‘Finally’ die begin 2015 uitkomt tilt de zaken naar een nog hoger niveau, de plaat klimt als een gek in de Beatport-hitlijsten top 3, voor weken achtereen.

We hopen je te zien bij de masterclass! Vergeet je niet aan te melden!

Wat: Online Masterclass DJ
Datum: Zondag 7 juni 2020
Locatie: Zoom
TIJD: 16.00
Duur: 45-60 minuten
Aanmelden: De masterclass heeft al plaatsgevonden

* Deelname aan het programma is toegankelijk voor ALLE deelnemers in de categorie DJ . 

The School of House & Mysteryland zijn een samenwerking partner van Kunstbende. Zij organiseren de mainstage voor de eersteprijswinnaar van Kunstbende in de categorie Dj.

Website The School of House

Website Mysteryland