Mainstages

VAN KUNSTBENDE NAAR MAINSTAGE!

Als je Kunstbende Live wint, mag jij optreden op een mainstage in jouw eigen categorie. Je wordt goed begeleid richting jouw mainstage door onze toppers van Talentontwikkeling en professionals uit het vak.

MAINSTAGE DANS - THE NOTORIOUS IBE / DE NEDERLANDSE DANSDAGEN

De winnaar uit de categorie Dans steelt de show op The Notorious IBE (hiphop) of tijdens De Nederlandse Dansdagen (modern / klassiek). We zijn supertrots op deze nieuwe partners Dans!

MAINSTAGE DJ - MYSTERYLAND

De winnaar uit de categorie DJ draait een set op Mysteryland! Mysteryland is hét elektronische muziekfestival van Nederland. De festivalbezoekers komen uit alle denkbare delen van de wereld om met elkaar te genieten van 300 verschillende artiesten. Waaronder onze winnaar DJ!

MAINSTAGE EXPO - STEDELIJK MUSEUM AMSTERDAM

De winnaar Expo presenteert zijn/haar werk in het Stedelijk Museum Amsterdam in samenwerking met de Blikopeners! Het Stedelijk is de plek in Nederland voor hedendaagse en moderne kunst en vormgeving. Door middel van verschillende tentoonstellingen wil het Stedelijk Museum het leven van mensen verrijken. Aan onze winnaar Expo de taak om hier aan bij te dragen met een eigen expositie!

Ontdek hoe Daan Kamerman (Expo winnaar 2017) in 2018 exposeerde in het Stedelijk Museum. Klik hier!

MAINSTAGE FASHION - FASHIONCLASH

De winnaar van de categorie Fashion staat op FashionClash. FashionClash is een showcaseplatform voor fashion. Met name jonge makers en kunstenaars krijgen de mogelijkheid om hun werk te tonen. Onze winnaar Fashion mag zijn/haar collectie showen tijdens het FashionClash Festival, een inspirerend Fashionfestival in Maastricht!

MAINSTAGE FILM - INTERNATIONAL FILM FESTIVAL ROTTERDAM

De winnaar mag zijn/haar film laten zien op het witte doek tijdens het International Film Festival Rotterdam! Dit is het grootste filmfestival van Nederland. Het IFFR vertoont veel bijzondere films, waaronder veel niet eerder vertoonde films. Kleinere, onafhankelijke en artistieke films staan centraal. Zo ook de film van onze winnaar Film!

Sterre Slikkerveer (winnaar Film 2017) mocht haar film vertonen op het witte doek van IFFR 2018. Bekijk het hier!

MAINSTAGE INFLUENCER - BEGELEIDING VAN KALVIJN & ZIJN MANAGEMENT

Win je de categorie Influencer, dan krijg je drie maanden lang begeleiding van content creator Kalvijn en zijn management. Kalvijn is oud-deelnemer en ambassadeur van Kunstbende en weet als geen ander wat er komt kijken bij het ontwikkelen van content die bij jou past!

MAINSTAGE MUZIEK - ZWARTE CROSS OF MAÑANA MAÑANA

De winnaar uit de categorie Muziek staat gebaseerd op zijn of haar voorkeur op de Zwarte Cros of Mañana Mañana!

Zwarte Cross  is een festival waarbij motorcross, muziek, stunts, theater en humor samenkomen. Een weekend vol feest, met veel acts en veel gezelligheid. Aan de winnaar Muziek de taak om de festivalweide te veroveren!

Mañana Mañana is dansen, lachen, feesten, crowdsurfen, verwonderen en springen bij acht podia op een magisch terrein in de bossen bij een prachtig kasteel.  Een feest van vier dagen lang die tot in de late uurtjes duurt. Op zondag wordt het festival afgesloten met een kampvuur en een spectaculaire vuurwerkshow.

MAINSTAGE TAAL - WINTERTUINFESTIVAL

De winnaar Taal staat op het Wintertuinfestival, een inspirerend literatuurfestival in Nijmegen. Ieder jaar heeft het festival een ander thema. Over dit thema wordt tijdens het festival verteld, geschreven, gediscussieerd, gemusiceerd en gecreëerd. Onze winnaar uit de categorie Taal krijgt een podium op het Wintertuinfestival!

Lilian Anneloes mocht optreden op het Wintertuinfestival in 2016, bekijk hier hoe dat ging.

MAINSTAGE THEATER - OEROL

De winnaar uit de categorie Theater mag optreden op Oerol! Zand, wind, strand, bos, theater en kunst. Tijdens Oerol wordt Terschelling omgetoverd tot één groot podium voor theater, dans, straattheater, beeldende kunst en muziek. Over het hele eiland zijn prachtige voorstellingen te bewonderen. Waaronder ook een voorstelling van onze eigen Kunstbende winnaar!

Krijg een impressie en kijk naar de beleving van Charlotte & Bibi (winnaars Theater 2017) op Oerol 2018. Klik hier!