Maatregelen rondom onze selectie- en voorrondes

Update 24 maart 2020 | Sinds gisteren weten we dat evenementen tot 1 juni helaas niet kunnen plaatsvinden ivm de maatregelen rondom het coronavirus. Dat betekent dat we onze voorrondes gaan verplaatsen. Iedere regio is nu keihard bezig om een nieuwe datum te regelen voor de voorronde. Alle deelnemers worden door hun regio op de hoogte gehouden over de data. Het is superbalen dat we alles naar achteren moeten schuiven, maar we gaan er met z’n allen een mooi feestje van maken later dit jaar! Blijf ons volgen op Insta voor leuke challenges en courses!

We vinden het erg leuk om te zien dat veel van jullie al aan de gang zijn met de voorbereiding van je act, dus pak je kans en blijf thuis lekker doorgaan met oefenen. Nu je meer tijd hebt, kan je act er alleen maar beter op worden toch? ;-)

Alle Kunstbendes in het land zijn keihard aan het werk om de beste oplossingen voor jullie te vinden, ze brengen jullie zsm op de hoogte. Alle datumaanpassingen plaatsen we op kunstbende.nl/agenda zodra ze bekend zijn.

Pas goed op elkaar!

Heb je vragen? Stuur ons een DM of app ons op 06-12076073.