Verschuiving Kunstbende naar najaar & KLUB Kunstbende

Update 7 april 2020

Zoals je vast hebt gehoord, mogen er geen evenementen tot 1 juni 2020 plaatsvinden. Daarom heeft Kunstbende helaas moeten besluiten om alle voorrondes en Kunstbende Young Creators Festival te verplaatsen naar het najaar. We vinden het voor alle deelnemers heel erg jammer dat de voorrondes nu niet door kunnen gaan, maar jullie gezondheid is het allerbelangrijkste. Blijf gezond en veilig! Wij zorgen er intussen voor dat jullie in het najaar het podium krijgen dat jullie verdienen. Alle bevestigde data kun je vinden op kunstbende.nl/agenda en via de Instagram van jouw regio.

KLUB Kunstbende

Nog even geduld dus tot je jouw act kunt laten zien op het podium bij Kunstbende, maar: ook extra tijd om te oefenen en jouw act nog sterker te maken. En dat hoef je niet alleen te doen! Ga naar Instagram en treed binnen bij KLUB Kunstbende. Dit is het online podium waar je alvast iets van je act kunt laten zien. Zin om iets te leren? Check dan onze Krash Kourses op IG TV! Wil je je act verbeteren of gewoon weten of je op de goeie weg bent met je act? Dan hebben we online coaching voor jou in petto. Houd daarvoor onze Instagram in de gaten.

De KLUB is nu een paar weken open en we zien zoveel mooie initiatieven vanuit jullie ontstaan! Mocht je een leuk idee of mooie actie hebben, slide dan vooral in de DM en tip ons.

We vinden het belangrijk dat Kunstbende door blijft gaan, juist nu. Dit is de tijd om te experimenteren en met/van elkaar te leren, dus join the KLUB!

Heb je vragen?

Stuur ons een DM of app ons op 06-12076073.