Informatie voor finalisten - 2020

Gefeliciteerd! Jij hebt de voorronde gewonnen en staat op Kunstbende Live in de Westergas Amsterdam. Op deze pagina lees je alles wat je wil weten over jouw optreden. Deze pagina wordt steeds aangevuld met nieuwtjes en informatie, dus het is slim om regelmatig in te checken! Laat hem ook door je ouders / verzorgers lezen.

PROGRAMMA
In verband met de aangescherpte Corona maatregelen mogen wij maximaal 30 personen per zaal toelaten. Daarnaast willen we zoveel mogelijk voorkomen dat mensen met elkaar in aanraking komen. Dat betekent dat finalisten alleen naar hun eigen optreden kunnen gaan. Je komt dan samen met jouw ouder/verzorger/chauffeur aan en mag samen met jouw gast plaatsnemen in de zaal. We gaan uit van 1 bezoeker per act. Heb jij meer chauffeurs nodig omdat je Act uit meer personen bestaat? Laat het ons even weten.

Je hebt dan je optreden en een nagesprek met de jury en daarna ga je weer richting huis. We zorgen er uiteraard voor dat jullie optreden soepel verloopt, dat je tijd krijgt om jouw verhaal toe te lichten aan de jury én dat je verwend wordt. Hoe laat jij precies verwacht wordt op 7 en / of 8 november lees je op deze pagina en hoor je via Whatsapp! We vragen je aangekleed naar de finale te komen, zodat je geen gebruik hoeft te maken van de kleedkamer.

Zaterdag – 7 november        Zondag – 8 november 
Dans Muziek
DJ Fashion
Theater Influencer
Taal Expo
Film  –

 

VERVOER

Alle finalisten zijn verantwoordelijk voor eigen vervoer. De beste optie is om gebracht te worden door een ouder / verzorger / vriend, en het openbaar vervoer te vermijden. Kunstbende vergoedt de gemaakte reiskosten. Je kunt daarvoor een formulier gebruiken (onderaan deze pagina te downloaden), dat je na afloop kunt mailen naar wedstrijd@kunstbende.nl Parkeren kan het beste bij Q-Park Westergasfabriek, vanaf daar is het 5 minuten lopen naar Westergas.

Degene die jou brengt naar de finale mag met jou mee de zaal in en kan jouw optreden bekijken en jou supporten. Na je optreden moeten jullie de zaal weer verlaten en richting huis. We gaan uit van 1 toeschouwer / bezoeker per act die mee de zaal in gaat. Heb jij meer chauffeurs nodig omdat je act uit meer personen bestaat? Neem even contact met ons op.

Let op: vergeet je mondkapje niet, die heb je tijdens het festival nodig!

Bij aankomst mag je je melden bij Merle in de Zuiveringshal: Pazzanistraat 37, 1014 DB, Amsterdam. Zij wijst je naar de juiste plek.

PRIJSUITREIKING

De prijsuitreiking vindt niet op de finale zelf plaats. We doen op donderdag 12 november een tour door Nederland langs alle winnaars om je persoonlijk te feliciteren. We vragen jullie dan ook door te geven waar je die dag te vinden bent.

LIVESTREAM

Alle optredens zijn via een livestream via onze website (kunstbende.nl/live) te bekijken. Al jouw fans kunnen dus vanuit hun luie stoel meekijken (en chatten!). Na afloop wordt een lange aftermovie gemaakt & krijgen alle finalisten een clip van hun eigen optreden!

INSTAGRAM

We vinden het heel leuk om jouw voorbereidingen en ervaring voor en tijdens het festival te kunnen volgen. Maak vooral dus lekker veel stories en tag @kunstbende erin. Dan delen wij ze én wie weet komen ze terug op onze livestream.  

INFORMATIE VOOR OUDERS EN VERZORGERS

We kunnen ons voorstellen dat u als ouder vragen of zorgen heeft  rondom de finale in het huidige klimaat. Kunstbende organiseert deze finale geheel binnen de protocollen en maatregelen die door de overheid zijn opgesteld. Kunsteducatie is uitgezonderd van de maatregelen, net als activiteiten voor jongeren. Daarnaast mogen theaters 30 personen per zaal toelaten. We blijven ruim onder de 30 personen per zaal. Door te werken met een in-en-uit principe, zorgen we ervoor dat mensen elkaar zo min mogelijk kruisen en tegenkomen. We zorgen ervoor dat alles steeds wordt schoongemaakt. De hele finale is ingericht op de livestream en het thuispubliek en is daarmee geen evenement, maar een livestream opname.We vragen ouders / verzorger om hun kind met de auto te brengen, zodat we het openbaar vervoer niet belasten. De gemaakte reiskosten kunnen gedeclareerd worden.

We geloven erin dat het belangrijk is, juist in deze tijd, om door te gaan. Voor de jongeren, voor de cultuur en voor de toekomst. Uw steun is daarbij noodzakelijk en we zijn u zeer dankbaar voor de steun van uw kind.

Al onze maatregelen rondom Corona zijn hier terug te lezen. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op!

JOUW OPTREDEN
We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jouw optreden zo goed mogelijk verloopt. Daarom bellen we jou na de voorronde, om de act met je door te nemen. Vertel ons zoveel mogelijk, zodat we onze draaiboeken en techniek zo goed mogelijk kunnen voorbereiden. Nog vragen? Mail of app ons!

Let op: bij Expo neem je je kunstwerk mee de zaal in voor jouw interview. We hebben schildersezels waarop het getoond wordt en we tonen foto’s van jouw kunstwerk op het grote scherm. Na jouw interview neem je het werk weer mee naar huis.

Let  op: wijzigingen in je act of je materiaal (film, muzieknummer, visuals) kun je uiterlijk tot in de week na jouw voorronde aan ons doorgeven. 

ZALEN
Zie hier meer informatie over verschillende zalen tijdens de finale, zodat je je alvast kunt voorbereiden op jouw optreden! Alle zalen bevinden zich op het terrein van Westergas (Pazzanistraat 37, 1014 DB Amsterdam).

Zuiveringshal – Dans, Muziek, Fashion & Dj

Machinegebouw – Theater &Taal 

Ketelhuis – Film, Expo & Influencer

PROMOTIE

Om jouw optreden in de livestream van Kunstbende goed te kunnen promoten hebben we een goede foto van jou nodig. Een foto waar jij duidelijk op staat, het liefst een portretfoto in kleur. Je mag de foto sturen op whatsapp of mailen naar wedstrijd@kunstbende.nl De foto gebruiken we voor jouw eigen promopakket! Maak lekker veel promotie voor jouw optreden, zodat al jouw fans meekijken op de livestream! Hier kun je het promotiepakket vinden.

LIVESTREAM

Check voor overzicht van de prijzen, juryleden en livestream de livestreampagina.

VRAGEN?
Je mag altijd contact opnemen met Merle, Anke of Martje via WhatsApp, e-mail of door te bellen naar 020 – 521 99 22

CORONA
Check hier hoe wij omgaan met de maatregelen rondom het coronavirus: www.kunstbende.nl/corona

DE-GROTE-FINALISTEN-ZOOM-SESSIE

Op zondag 1 november is er speciaal voor alle finalisten ‘De-Grote-Finalisten-Zoom-Sessie’. Waarin je klaar gestoomd wordt voor de finale, informatie krijgt over deze speciale editie en vragen kan stellen aan oud-winnaars (de ervaringsdeskundigen). Check hier meer informatie!

Reiskostenformulier - km

Download
Reiskostenformulier - OV

Download