Kunstbende Gelderland

026 - 351 90 29

Team:  Liselot Peerenboom & Merel Rutjes
E-mail: gelderland@kunstbende.nl 
Telefoon: 026-3519029
WhatsApp: 06-82168714, bereikbaar van ma t/m vrij van 09:00 tot 17:00

Marise Den Bakker - Winnaar Muziek 2019

Wil je in de voetsporen treden van bekende landelijke en Gelderlandse artiesten? Lijkt het je geweldig om je kunstwerken te exposeren, je muziek te laten horen aan een publiek, of sta jij gewoon graag op het podium met je eigen toneelstukken?

Als deelnemer van Kunstbende laat je jouw talent zien op verschillende podia in Gelderland en maak je kans op toffe prijzen, namelijk festivaloptredens, exposities, workshops met professionals en het allerbelangrijkste: een ervaring om nooit meer te vergeten! Daarnaast stroomt de 1e prijswinnaar door naar de landelijke finale op het Kunstbende Young Creators Festival.

Ben jij op zoek naar een podium die je wil veroveren of een plek waar je je talent kan laten zien aan een professionele jury? Geef je dan nu op voor Kunstbende 2021!

Kunstbende, een plek waarvoor ik eerst geen gunst kende maar kunst, blijkt toch geen wedstrijd. Je moet het meer zien als wat lestijd, want je leert echt van de rest en dan kan je je verhaal pas echt kwijt. Dus doe mee en zie een bende aan kunst, want je kan altijd wel leren al ben je een legende of kluns

Timo Verbeek, deelnemer taal2019
Videoverslag Kunstbende voorronde Gelderland 2018

Check onze agendaFacebook, Instagram en Twitter

KUNSTBENDE GELDERLAND WORDT MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

Cultuur Oost Provincie Gelderland