Kunstbende Friesland

085-2739791

Team: Ilse Schreur, Rianne de Vries-Bekkema & Folkert Algra
E-mail: friesland@kunstbende.nl
Telefoon: 085-2739791
Whatsapp: 06-49579463, bereikbaar van di t/m vr 9:30 tot 16:00
Locatie: Schouwburg De Lawei in Drachten

Vanuit Schouwburg De Lawei in Drachten is Kunstbende Friesland druk bezig om jongeren met een passie te zoeken! Lijkt het jou ook tof om onderdeel te zijn van KLUB Kunstbende en andere jongeren met dezelfde passie te ontmoeten, jezelf te ontwikkelen of vind je het gewoon leuk om jezelf te laten zien en op een podium te staan? Kijk dan niet verder!

Er worden door het hele jaar workshops, take-overs en voorlichtingen etc. gehouden waar jij jezelf kunt laten zien. Lijkt jou dit ook leuk? Dan kun je ook meedoen aan de voorronde! Hier strijd je tegen anderen uit jouw categorie (DJ, Dans, Expo, Fashion, Taal, Theater, Muziek, Film en Influencer) en maak je kans op toffe prijzen, zoals exposities, optredens, workshops van professionals, etc. Win je de voorronde dan ga je door naar het Kunstbende Young Creators Festival in de Westergasfabriek in Amsterdam!

Ieder jaar zijn we weer op zoek naar hét Friese talent. Wil jij ook meedoen en jezelf ontwikkelen bij Kunstbende? Geef je dan nu op voor Kunstbende 2021!

Ik deed in eerste instantie mee aan Kunstbende om erachter te komen wat voor vervolgopleiding ik wil doen, maar nu brengt het me nog veel meer! De mensen bij Kunstbende helpen je graag, en de masterclasses die je gratis mag volgen zijn geweldig!

Anouk Minnema, winnaar Theater Kunstbende Friesland2017
Aftermovie voorronde Kunstbende Friesland 2020

Check onze agendaFacebook en Instagram

KUNSTBENDE FRIESLAND WORDT MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR