Kunstbende Friesland

Ik deed in eerste instantie mee aan Kunstbende om erachter te komen wat voor vervolgopleiding ik wil doen, maar nu brengt het me nog veel meer! De mensen bij Kunstbende helpen je graag, en de masterclasses die je gratis mag volgen zijn geweldig!

Anouk Minnema, winnaar Theater Kunstbende Friesland2017

Het Cultuur Kwartier Sneek is de plek voor iedereen die met cultuur bezig is. Poppodium het Bolwerk, Theater Sneek en Kunstencentrum Atrium is het decor van de Friese voorronde. Onder andere Tangerine, Waylon, Nick en Simon, Ali B, Paul de Leeuw, Herman van Veen, Blaudzun en Alain Clark hebben hier al opgetreden. Wist je dat ook The Ramones en The Offspring in het begin van hun carrière in Sneek hebben gestaan? Wil jij ook optreden op deze prachtige plek?

Onze deelnemers kunnen hun talent laten zien op het podium van het Kunstencentrum, en bovendien maken ze kans op toffe prijzen, zoals festivaloptredens, exposities en workshops met professionals.

De winnaars van de voorronde van Friesland zijn bekend! Klik hier voor de uitslag.

De nummers 1 gaan door naar de landelijke finale tijdens het Kunstbende Young Creators Festival.

Ieder jaar zijn we weer op zoek naar hét Friesche talent om op ons podium in Kunstencentrum Atrium op te treden. Ook meedoen met Kunstbende? Geef je dan nu op voor Kunstbende 2019!

 

Videoverslag Kunstbende voorronde Friesland 2018

Check onze agendaFacebook en Instagram

051 - 543 14 00

Team Manon Talman, Jacobine Prins & Job Wassenaar
E-mail friesland@kunstbende.nl
Telefoon 0515-431400
Whatsapp 06-13625517, bereikbaar van ma t/m do van 09:30 tot 16:00

KUNSTBENDE FRIESLAND WORDT MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

Cultuur Kwartier Sneek Atrium Kunstencentrum Akte2 Bolwerk poppodium Keunstwurk