Foto's en video's

Foto’s en video’s

Tijdens de evenementen van Kunstbende worden foto’s en video’s gemaakt. Deze foto’s en video’s zijn ter promotie van de deelnemers. Je kunt zelf bepalen of je getagd wordt in een bericht. Je mag te allen tijde weigeren. Je kunt de foto’s en video’s gebruiken om jezelf te promoten op je eigen kanalen. De foto’s en video’s worden gemaakt door professionele fotografen en videomakers. De foto’s en video’s worden openbaar op de kanalen van Kunstbende en verspreid na afloop van het evenement. Je kunt de foto’s en video’s terugzien op de kanalen YouTube, InstagramFacebook en de regionale social media kanalen. We vragen tijdens de inschrijving op de website kunstbende.nl toestemming om jou te mogen fotograferen en filmen. Mocht je toch een foto of video terugzien op de Kunstbende-kanalen waar je niet blij mee bent en je hiervoor geen toestemming hebt gegeven, neem dan contact op met hallo@kunstbende.nl. We verwijderen de foto’s en video’s dan binnen vijf werkdagen. Uiteraard gaan we zorgvuldig om met de foto’s en video’s. Ze worden niet aan derden verstrekt zonder voorafgaande toestemming. Je mag de foto’s en video’s ook gebruiken voor je eigen promotie.

Pers, partners en sponsors kunnen tijdens de evenementen van Kunstbende foto’s en video’s maken en deze verspreiden in hun eigen netwerk. Het uitgangspunt is dat dit ter promotie is van de artiesten en deelnemers van het Kunstbende-evenement. Mochten de foto’s en video’s voor andere doeleinden worden gebruikt, dan vragen we altijd voorafgaand toestemming.

De winnaarsfoto die gemaakt wordt tijdens de prijsuitreiking wordt naar de pers gestuurd.

Simpel gezegd
Kunstbende maakt tijdens alle evenementen video’s en foto’s. We doen dit om jou als artiest te promoten. De foto’s en video’s worden zorgvuldig samengesteld en gemaakt door professionele fotografen en videomakers. Het is de bedoeling dat je bij je inschrijving als deelnemer hiervoor toestemming geven. We verstrekken de foto’s en video’s niet aan derden zonder voorafgaande toestemming. Je mag deze foto’s ook inzetten ter promotie van je eigen netwerk en op die manier je fanbase opbouwen!