Finalistenweekend

Finalistenweekend Kunstbende

Datum: 14 t/m 16 juni 2019
Tijd: 14 juni vanaf 15:00, 16 juni tot 17:00
Locatie: Buitenkunst Randmeer

Als 1e prijs winnaars ben je uitverkoren voor het finalistenweekend. Een weekend vol inspirerende workshops van te gekke professionals. Naast de workshops zorgen we dat er ook wordt gekeken naar je optreden op het Kunstbende Festival en je wensen nog eens door kunnen spreken.

Wanneer
Vanaf vrijdag 14 t/m zondag 16 juni gaan we met alle 1e prijswinnaars een weekend naar Buitenkunst.

Waar
Buitenkunst Abbertweg 8, 8251 RG Dronten (Buitenkunst Randmeer)

Vervoer
Trein Als je met de trein reist kun je het beste uitstappen op station ’t Harde. Buitenkunst zorgt dat er vanaf 16.00 uur pendelbusjes tussen station ’t Harde en het Buitenkunstterrein rijden. Wil je van de pendelbusjes gebruik maken? Laat het ons dan even van te voren weten.

Auto Kom je met de auto? Dan kun je rijden naar de Abbertweg 8, 8251 RG Dronten (Buitenkunst Randmeer). Je kunt het terrein op rijden tot aan de rotonde, vanaf dit punt staan er karretjes klaar waarmee je je bagage het terrein op kunt rijden.

Overnachting
We slapen op het fabuleuze kampeerterrein van Buitenkunst, Je kampeert in je eigen tent. Neem dus ook zelf een slaapzak en luchtbed mee!

Eten en drinken
Vrijdag: Sommigen eten thuis of onderweg, anderen zijn er misschien nog niet, daarom is het avondeten op vrijdag voor eigen rekening. Er is een restaurant op het terrein waar voor een klein bedrag wat te eten kan bestellen.

Zaterdag: Ontbijt, lunch en diner zijn allemaal geregeld en door Kunstbende betaald.

Zondag: Ontbijt en lunch zijn geregeld door Kunstbende. Eind van de middag vertrekken we weer naar huis. Avond eten is voor eigen rekening.

Programma in het kort
Vrijdag: Vanaf 15.00 uur aankomst op Buitenkunst & tent opzetten

Zaterdag: We ontbijten samen, daarna beginnen de verschillende workshops, tussendoor zullen we finalistengesprekken voeren met alle deelnemers. S’avonds zijn er presentaties waarin je kunt zien wat iedereen die dag gemaakt heeft en dansen we de nacht in op tunes van de Kunstbende DJ’s

Zondag: Op zondag ochtend zijn er workshops ingepland waarin de finalisten gaan werken aan hun finale act. Vanaf 17.00 uur sluiten we het weekend gezamenlijk af en heb je tijd om je spullen in te pakken.

Workshops docenten
Dans:  Eva Uppenkamp
DJ: Jurgen van Harskamp
Expo: Sarah Charalambides
Fashion: Jantien Koenders
Film: Aafke Beernink 
Muziek: Phil Mills
Taal: Lisa Weeda
Theater: Leela May Stockholm

Aanmelden
Aanmelden voor het weekend kan vanaf 10 maart via deze link: Aanmelden

Benieuwd wat je kan verwachten? Check hier de aftermovie van Finalistenweekend 2018!
Buitenkunst Randmeer, zo ziet het eruit!
Google Map

Buitenkunst Randmeer

Buitenkunst Randmeer
Abbertweg 8
8251 RG Dronten