KUNSTBENDE YOUNG CREATORS FESTIVAL

Welkom!

Welkom op de festivalpagina van Kunstbende! Dit wordt een one-of-a kind editie, want we gaan het Kunstbende Young Creators Festival op 7 en 8 november livestreamen! Superspannend en superveel zin in!

Lang ga je niet zitten in die luie stoel van je, want je wordt omvergeblazen door het talent van de beste jonge makers van Nederland. Dit zijn de nummers 1 van de voorrondes die in september en oktober plaatsvinden. Tijdens het festival zullen ze hun messen slijpen, want er zijn toffe prijzen te winnen, zoals een optreden op een groots podium – van Mysteryland tot Oerol!

Onze feestcommissie Luuk, Sam, Angelo en Lieke neemt je tijdens het festival mee op sleeptouw. In alle hoeken en gaten van de Westergas staan ze met hun mobiel in de aanslag zodat jij alles maar dan ook alles meekrijgt: ze gaan backstage, checken de eerste reactie van de finalisten na hun optreden, testen de pokerfaces van de jury, geven jou een workout tijdens het bingewatchen, you name it!

Livestream

Op 7 en 8 november verschijnen hier de livestream en chatbox. Support jouw favoriete finalist door een shoutout in de chatbox! Heb je een vraag? Onze chatbox-baas beantwoordt al je vragen.

Programma

Eind oktober verschijnt hier het blokkenschema.

Finalisten

Dans: Jaila van de Griend (Zeeland), Tjeromé Simon (Flevoland)
DJ: DJ DNN (Zeeland), Whistler (Utrecht), BLUR (Flevoland), Kadir Görnü (Friesland)
EXPO: Femke Huis (Zeeland), Jolijn’s Creations (Utrecht), Nova Eeman (Flevoland), Janna Leeuwangh (Friesland)
Fashion: Dawnpatrol (Utrecht)
Film: Kim Wisse (Zeeland), Sadie Delintzis & Myrna Laanen (Flevoland)
Influencer: Fabian Verhalle, Thias Baakman, Anouk Hendriks, Thibo Brockbernd, Lisa Yang, Luca de Vries, Dani Zwiers, Leon Wollie, Lara Thijsebaard, Isa Becking
Muziek: Sigourney Rose (Zeeland), Diemithry Kloppenburg (Flevoland), Stefan de Vries (Friesland)
Taal: Roos Besling (Zeeland), Caya (Utrecht), Nikita Moleveld (Flevoland), Rinske Dolstra (Friesland)
Theater: Djoszuwa Zwier (Zeeland), Nova Weijkamp (Friesland)

Jury

In oktober verschijnt hier de jury.

Prijzen

Eind oktober verschijnen hier de prijzen.

Corona

Of je nou optreedt of gast bent op ons festival, in deze gekke tijden staan jouw veiligheid en gezondheid meer dan ooit voorop. Op onze corona-pagina lees je alles over de algemene maatregelen van Kunstbende voor deelnemers en bezoekers. Daarnaast zorgen we via mail, WhatsApp of telefoon dat alle finalisten goed geïnformeerd over de maatregelen rondom het festival.