Kunstbende Drenthe

Kunstbende heeft mij ontzettend geholpen met het groeien van mijn creativiteit en daar ben ik ze heel dankbaar voor. Ik raad iedereen aan om mee te doen en te genieten van alles

Daan Alberts, 1ste prijs Film2016

Afgelopen jaar hebben de Drentse jongeren hun talenten laten zien tijdens de regionale voorronde in het Atlas Theater in Emmen en hebben de winnaars leuke kansen gekregen om hun werk te laten zien en horen!

Wil je in de voetsporen treden van bekende landelijke en Drentse artiesten? Lijkt het je geweldig om je kunstwerken te exposeren, je muziek te laten horen aan een publiek, of sta jij gewoon graag op het podium met je eigen toneelstukken?

Als deelnemer van Kunstbende laat je jouw talent zien op een van de podia van de Nieuwe Kolk in Assen en maak je kans op toffe prijzen, namelijk festivaloptredens, exposities, workshops met professionals en het allerbelangrijkste: een ervaring om nooit meer te vergeten! Daarnaast stroomt de 1e prijswinnaar door naar de landelijke finale.

De winnaars van de voorronde van Drenthe zijn bekend! Klik hier voor de uitslag.

De nummers 1 gaan door naar de landelijke finale tijdens het Kunstbende Young Creators Festival.

Ben jij op zoek naar een podium die je wil veroveren of een plek waar je je talent kan laten zien aan een professionele jury?
 Geef je dan nu op voor Kunstbende 2020!

Videoverslag Kunstbende voorronde Drenthe 2019

Check onze agendaFacebook en Instagram

0592 - 305 733

Team Dominique van Waesberge, Fleur Severien & Sanne Felix
E-mail drenthe@kunstbende.nl 
Telefoon 0592-305733  
Whatsapp 06-31930047, bereikbaar van ma t/m do van 09:00 tot 16:00