Boegbeelden

Shay Latukolan

Shay vliegt de hele wereld over voor het geven van workshops en optredens waar hij zo veel mogelijk mensen wil inspireren. Hij veroverde het grote publiek bij Everybody Dance Now en is inmiddels topchoreograaf bij de programma’s DanceDanceDance en Battle On The Dancefloor. In 2007 won hij de categorie Dans bij Kunstbende.

De Sluwe Vos

De Sluwe Vos stond al op onder andere Lowlands (NL), Glastonbury (UK), Fuse (BE), Awakenings (UK), DGTL (ES), Plage de Glazart (FR), Absolution (DE) en Pollerwiesen (DE). Hiernaast heeft hij zijn eigen label Patron en eindigde in 2015 zijn veelal geroemde Kontra Live Tour. In 2010 werd hij tweede in de categorie DJ bij Kunstbende.

Annegien Schilling

Annegien Schilling is met ruim 900.000 volgers op haar Instagramaccount fetching_tigerss uitgegroeid tot een waar instagramfenomeen. In 2017 won ze de eerste prijs bij de Social Media-Awards in de categorie Beste Instagrammer en in juli verscheen haar eerste boek, met de titel: Imagine. Shoot. Create.

MAISON the FAUX

Onder leiding van de ontwerpers Joris Suk en Tessa de Boer werd MAISON the FAUX in 2016 door de Volkskrant uitgeroepen tot Modetalent van het Jaar. Het duo heeft zich in drie jaar al goed op de kaart weten te zetten. Zo is zangeres Lady Gaga gespot in hun kleding en showden ze tijdens de fashionweek in New York en Guangzhou.

Cinemates

Cinemates is een Youtube-kanaal opgericht door Kelvin Boerma en Peter de Harder. In zowel 2013 als 2014 deden de jongens mee in de categorie Film bij Kunstbende Groningen. Alhoewel ze de finale nooit bereikten is hun liefde voor Kunstbende en film blijven bestaan.

Özcan Akyol

Eus is schrijver en columnist. Hij volgde een mavo-opleiding en studeerde later Journalistiek en Nederlands. Met de laatste studie is hij direct gestopt toen hij twee contracten bij zijn huidige uitgeverij kreeg. Eind oktober 2012 verscheen zijn debuut Eus en in 2016 zijn laatste boek Turis.

Stefano Keizers

Cabaretier Stefano Keizers is een artiest omhuld door mysterie. In 2016 won hij de Wim Sonneveldprijs op het Amsterdams Kleinkunstfestival. In hetzelfde jaar mocht hij plaatsnemen in De Slimste Mens waar hij verreweg de meest sensationele kandidaat was. Hij werd in 2002 derde in de categorie Theater bij Kunstbende.

Lucas Hamming

Lucas Hamming maakte veel indruk bij De Beste Singer-Songwriter van Nederland en werd al snel 3FM Serious Talent. In 2015 was hij de huisband van De Wereld Draait Door en bracht hij zijn debuutalbum HAM uit. In 2017 zijn tweede album Luck Is For Suckers. Lucas heeft meegedaan aan Kunstbende Amsterdam in 2010 en werd finalist in 2011.