Berg Talent

Ben je tussen de 11 en 19 jaar, Kunstbende finalist of heb je een tweede of derde prijs gewonnen op een voorronde, en wil je een masterclass volgen in het buitenland? Heb je nieuwe apparatuur nodig om jouw act nog beter uit de verf te laten komen? Wil je een vooropleiding volgen om je voor te bereiden op een carrière in de kunsten? Maar heb je helaas niet de financiële ruimte om dit te betalen? Berg Talent helpt talentvolle jongeren een stap verder!

Hoe gaat het in zijn werk?

  1. Ben jij van plan een beurs aan te vragen of heb je hier vragen over? Neem dan contact op met Kunstbende via marloes@kunstbende.nl of bel naar 020 521 99 22.
  2. Marloes gaat telefonisch met je in gesprek over jouw wensen en bespreekt alle voorwaarden én legt je uit op welke manier je een aanvraag kan doen.
  3. De familie Van den Berg beoordeelt alle aanvragen en neemt het vanaf hier over. Mocht je een beurs krijgen dan word je ‘onderdeel’ van de familie. :-)

(Olympische) Sporters Julian Bijsterbosch (bmx-er), Bram Cissé (basketballer), Rens van de Waterlaat (wheeler) en Kyra Donders (boogschieter) worden al gesteund door Berg Talent. Meer informatie over Berg Talent en de talenten vind je op bergtalent.org.