Marise

In 2016 nam Marise als 14-jarige deel aan The Voice Kids. In de battles ging ze eruit. Het was een geweldig avontuur dat ze niet had willen missen en dat haar direct veel optredens opleverde op festivals, poppodia, bruiloftceremonies, besloten feestjes, Lowlands en Mañana Mañana.
Sindsdien schrijft Marise graag haar eigen, altijd Nederlandstalige, nummers over alles wat haar bezighoudt. De rode draad daarin is hoop, want ze bekijkt alles van de positieve kant.

Amsterdams Concertgebouw
Eind 2017 won Marise de compositiewedstrijd Op weg naar het Nieuwjaarsconcert voor iedereen tot en met 18 jaar. Met haar eigen geschreven nummer Even stil mocht ze vervolgens met het Nederlands Blazers Ensemble op 1 januari 2018 optreden tijdens het nieuwjaarsconcert in het Amsterdams Concertgebouw. Een hele mooie ervaring en vooral vond ze het super tof om haar muziek met anderen te delen.

Herman Brood Academie
Marise kan geen noten lezen, maar wel heeft ze de muzikale genen meegekregen van haar ouders. In muziek kan ze volledig haar gevoel kwijt. Bij alles wat er gebeurt, formuleert ze direct zinnen in haar hoofd voor een eventueel nieuw nummer. Daarom volgt ze een opleiding aan de Herman Brood Academie om zichzelf en haar carrière verder te ontwikkelen, want ze wil haar liefde voor muziek heel graag met anderen delen.

Gevoelige snaar
Op het podium voelt Marise zich thuis en is ze volledig zichzelf. Haar nummers zijn te vergelijken met de stijl van Roos Blufpand, Wende Snijders en Bazart. Wanneer ze covers speelt, maakt ze daar graag haar eigen versies van. Samen met haar stem, schrijf style en muziek raakt ze vaak de gevoelige snaar bij het publiek.

Kunstbende
Afgelopen Juni heeft Marise de finale van Kunstbende gewonnen in de categorie ‘muziek’. Door deze overwinning heeft ze veel mooie prijzen gewonnen en mag ze onderanderen optreden op Mañana Mañana in Vorden en heeft ze afgelopen augustus gespeeld op Lowlands.