Jaimy Lorenzo

Nog zo jong maar nu al enorm muzikaal! Nu al een DJ & beginnende Producer in hart en nieren. Hij is gedreven, hij is proactief en zeer flexibel. Zijn positieve en opzwepende energie zijn kenmerkend voor zijn optredens. Het maakt niet uit waar hij draait, met zijn pakkende sets en aanstekelijke energie maakt hij van iedere party een top feest.
Jaimy Jansen, geboren in Hoofddorp en getogen in Rijnsburg. Begon op 5-jarige leeftijd met een klein DJ-setje na het veelvuldig aandringen bij zijn ouders omdat hij altijd al met muziek bezig was. Op zijn 8ste is hij op dj les gegaan in Oegstgeest en dat ging hem eigenlijk heel goed af. Hem werd geadviseerd om zich verder te gaan verdiepen in muziek, techniek en het produceren, dit heeft hij dan ook gedaan in Amsterdam. Hij is gaan produceren op zijn 10de en zit natuurlijk nog volop in het leerproces. Hij heeft kennis van Ableton en FL studio, daarnaast volgt hij ook pianolessen.
Zijn passie ligt in de muziekstijlen Futurehouse, Futurebass, Electrohouse, Bigroom Techhouse etc. maar geniet ook van een oversteek naar andere stylen op verzoek.
Ondertussen wordt Jaimy Lorenzo wekelijks op diverse uiteenlopende feesten gevraagd en ligt goed bij zijn fans.

Je kan Jaimy volgen op insta, YouTube en Facebook