Workshops voor alle categorieën Flevoland

Zondag 12 april

Starttijd:
Groep 1: Muziek, DJ, Expo, Taal start om 11:45
Groep 2: Dans, Theater, Fashion start om 14:30
Eindtijd: Groep 1: 13:30.   Groep 2: 17:15.   Film om 17:45
Entree: alleen voor deelnemers en is voor hen gratis.
Aanmelden: flevoland@kunstbende.nl

Doe mee aan de workshop in jouw categorie(ën) op 12 april! Je krijgt ongeveer twee uur lang begeleiding van een professional die je technieken bijbrengt én meekijkt naar wat jij tot nu toe hebt gemaakt. Samen met de groep werk je aan je podiumpresentatie en verbetering van jouw werk.

Daarnaast ontmoet je de andere deelnemers en kan je alvast zien hoe de locatie eruit ziet. Heel belangrijk dus ter voorbereiding op de voorronde. Deelname is gratis en vrijwillig, maar we raden je sterk aan mee te doen.

Fleurie Kloostra

FILM
Claudia Tellegen heeft 20 jaar ervaring op het gebied van regie, camera en montage. Na 15 jaar bij NCRV-Dokument te hebben gewerkt, is zij nu zelfstandig filmmaker. Daarnaast werkt zij ook als docent. Claudia kan zowel praktijk als theorieles geven en vanwege deze veelzijdigheid is de workshop een half uur langer dan die van de andere categorieën.

FASHION
Kasper Jongejan komt oorspronkelijk uit Almere, maar woont nu in Amsterdam. In Almere is hij gestart met zijn eigen kledinglabel waarvoor hij o.a. T-Shirts, jurken en accessoires maakte. Naast mode heeft zijn interesse altijd gelegen bij straatkunst en met name Graffity. Op dit moment is Kasper ontwerper voor Coolcat voor de meanswear/streetwear afdeling.

EXPO
Fleurie Kloostra is sinds 2013 de programmeur fotografie van de Melkweg. In de jaren daarvoor was Fleurie werkzaam bij de Brakke Grond, waar ze verantwoordelijk was voor exposities en beeldende-kunstprogramma’s. Fleurie weet talentvolle kunstenaars te ontdekken, die zich mede dankzij haar verder weten te ontwikkelen. Naast haar werk voor de Melkweg stelt ze ook de exposities samen voor Corrosia in Almere en werkt ze als freelance curator.

MUZIEK
Op haar 10e kreeg Yori Swart haar eerste gitaarlessen van haar vader. Vier jaar later schreef ze haar eerste liedje en sindsdien is ze niet meer te stoppen. Yori heeft Popmuziek gestudeerd aan het Conservatorium van Amsterdam en daarna won ze met haar band diverse prijzen waaronder: de Sena Performers PopNL Award, de Amsterdamse Popprijs, de Grote prijs van Nederland (singer-songwriter) en vervolgens werd ze Serious Talent bij 3FM.

TAAL
Eva Gouda is in 2012 afgestudeerd aan de opleiding Writing for Performance aan de Hogeschool van de Kunsten Utrecht. Ze schrijft voor theater, radio en televisie voor o.a. De Hoorspelfabriek, M-Lab, theatergroep Drang, Het Poldertheater, BonteHond en Hoosh Theater-educatie. Daarnaast geeft ze schrijflessen aan jongeren en volwassenen.

THEATER
We maken op dit moment de laatste afspraken rond voor deze workshop. We mogen alvast zeggen dat het geweldig wordt, dus inschrijven mag al! Binnenkort wordt de workshopgever bekend gemaakt. Houd de site in de gaten!

DJ DNS

DANS
Milena Sidorova is solodanseres bij het Nationaal Ballet in Nederland en is daarnaast choreografe. Ze is op haar derde begonnen met dansen en op haar achtste is ze professioneel getraind. Milena begint met een warming up en technieken uit de moderne en klassieke dans die van toepassing zijn op alle dansvormen, dus ook voor hiphop & streetdance. Daarna helpt ze bij de choreografieën. Het is een buitenkans voor alle dansliefhebbers om hieraan mee te doen!

DJ
Dennis Bruijn, aka DJ DNS is al sinds zijn 13e bezig met het zoeken en mixen van platen. Hij kwam er al snel achter dat een draaitafel meer kon dan alleen platen afspelen. Vanaf dat moment stonden het mixen en scratchen van platen centraal.  DNS draait in een partyrockend concept genaamd “Shit is Bangin’” waar ze eclectisch draaien en dat aanvullen met scratches en live elementen. Hiermee stond hij o.a. op Mysteryland.

Google Map

Corrosia Almere

Stadhuisplein 2
1315 HT Almere, Nederland