Workshops Limburg

Naast het Open Podium organiseert Kunstbende Limburg in samenwerking met het Huis voor de Kunsten Limburg en Schunck ook een aantal workshops op zondag 22 januari 2017. Jongeren tussen de 13 en 18 jaar oud kunnen gratis deelnemen aan de workshop Expo (beeldende kunst), Muziek of Taal. Deze workshops worden gegeven door professionals en vinden ook plaats tussen 13.00 uur en 17.00 uur.

Inschrijven voor (een van) de workshops kan via: www.kunstbendelimburg.nl/heerlen17
Let op! Meedoen is gratis, maar VOL = VOL!

WORKSHOP EXPO

Hoe krijg je nieuwe inspiratie? Hoe kun je jouw creatieve talent blijven uitdagen en helpen verder te ontwikkelen? Tijdens de expo coachingsdag in Schunck* nemen we je mee in een tour vol creativiteit. Tentoonstelling, brainstormsessie, workshop en Murals zijn enkele begrippen die jouw creativiteit gaan stimuleren die dag. Voor deze coachingsdag maakt het niet uit of je al heel ver bent met je creatie voor Kunstbende, of dat je nog geen idee hebt met wat je precies gaat maken. Iedereen is welkom.

Locatie: Schunck, Heerlen

 

Google Map

Schunck

Bongerd 18,
6411 JM Heerlen

WORKSHOP MUZIEK

Deze workshop staat in het teken van songwriting. Tijdens deze workshop zal je één uur lang in je groepjes van 2 á 3 deelnemers gecoacht worden om gericht feedback te krijgen op je eigen liedjes. Schrijf je al eigen songs? Dan is dit echt wat voor jou! Schrijf je nog geen eigen songs? Wellicht word je geïnspireerd om dit in de toekomst wel te gaan doen!
Locatie: Poppodium Nieuwe Nor, Heerlen

WORKSHOP TAAL

Deze workshop staat geheel in het teken van voordracht. Bij het schrijven van teksten hoort natuurlijk ook het voordragen van de tekst. Hoe bereid je je voor? Hoe kom je op het publiek over? De coach gaat samen met jou aan de slag om jouw performance bij te schaven en wellicht krijg je tips om sommigen dingen helemaal anders te doen. Je zult in ieder geval helemaal klaargestoomd worden voor een eventuele deelname aan Kunstbende 2017.
Locatie: Poppodium Nieuwe Nor, Heerlen

Google Map

Poppodium Nieuwe Nor

Pancratiusstraat 30,
6411 Heerlen