Workshopdag @ Zwolle

Ben jij al klaar voor de voorronde? Tijdens deze workshops kun jij je nog extra voorbereiden op die laatste loodjes!

Tijdens de Expoworkshop ga je bezig met compositie en presentatie van je werk. Vragen als: wat is de beste compositie, waar laat je de aandacht naartoe gaan, wat vertel je over je werk en hoe presenteer je het voor een jury, komen voorbij. Deze workshop is ook geschikt voor deelnemers die actief zijn op gebied van fotografie. Tip: Neem je kunstwerk mee als je al iets hebt.

Tijdens de Fashionworkshop ga jij bezig met de laatste voorbereidingen voor het showen van jouw collectie. Hoe maak je een vette act en hoe presenteer je je werk, gericht op styling, haar en visagie. Ook is er een catwalk training voor je modellen.

Tot slot is er een workshop Podiumpresentatie (geschikt voor alle categorieën) Tijdens deze workshop krijg je de laatste feedback op jouw act en ga je bezig met podiumpresentatie. Hoe presenteer je jezelf en hoe kom je nog sterker over?

Schrijf je in via onderstaand formulier! Aanmelden kan tot 6 maart.

Tijden 
12:00 Inloop
12:20 Opening
12:30 tot 14:15 Workshops Expo & Fashion
12:30 tot 14:00 Workshop Podiumpresentatie
12:30 tot 18:00 Generale repetitie (alleen voor deelnemers van Overijssel)

Locatie
Poppodium Hedon
Burgemeester Drijbersingel 7
8021 DA Zwolle

LET OP: VOOR DEELNEMERS VAN OVERIJSSEL IS ER OOK EEN GENERALE REPETITIE DEZE DAG

Tijdens de generale repetitie kun je op het podium 15 minuten je act oefenen, is er een coach aanwezig die de laatste tips kan geven, en kun je overleggen met onze techniek over licht en geluid. Dit geldt voor de categorieën Dans, Fashion, Muziek, Taal en Theater. Kunstbende Overijssel neemt contact met jou op wanneer je je hebt aangemeld voor de voorronde van Overijssel.

Gegevens