Workshopdag @ Concordia, Enschede

Wat: workshopdag

Wanneer: 12 januari 2019

Tijden: 11:00-17:00

Waar: Concordia, Enschede

Categorieën: Expo, DJ, Theater, Muziek, Fashion

Aanmelden: Kan onderaan deze pagina

Net als vorig jaar organiseren we vanuit Kunstbende Overijssel, samen met een aantal partners uit Enschede een vette workshopdag.

Deze workshops zijn bedoeld voor jou om kennis te maken met Kunstbende, of om gewoon eens uit te proberen. Gratis en voor niets. Het enige wat je hoeft te doen is je aan te melden!

HOE ZIET DE DAG ERUIT?

11:00 uur          Opening @ Concordia

12:00 uur          Workshops deel 1

13:30 uur          Pauze (zelf lunch meenemen)

14:00 uur          Workshops deel 2

15:30 uur          Pauze

16:00 uur          Afsluiting @ Concordia

17:00 uur          Einde

EN WAT DOE JE DAN PRECIES TIJDENS ZO’N WORKSHOP?

DJ

Beginnend DJ of al wat verder ontwikkeld? Geen probleem! Tijdens deze DJ workshop ga jij samen met Elwin Rumplmair (DJ, Producer en docent op ArtEZ) bezig met alles wat met het DJ-vak te maken heeft.

EXPO

Deel 1 – Expositie kijken en schilderen

In het eerste deel van deze workshop ga je naar een Expositie in het Rijksmuseum van Twente. Je mag één werk uitzoeken en zelf een nieuwe, verbeterde versie schilderen waarbij je bezig gaat met verschillende schildertechnieken, samen met een kunstenaar.

Deel 2 – Praktijk, tips & tricks, oefenen met materialen

In het tweede deel van deze workshop ga je kunstwerken van de Kunstenaar zelf bekijken, mag je vragen stellen over zijn werk en waarom hij dingen doet zoals hij doet. Daarnaast ga je zelf experimenteren met verschillende tekenmaterialen. De kunstenaar zal rondlopen om tips te geven.

FASHION

Deel 1 – Rondleiding textieldrukkerij, zelf logo maken

In het eerste deel van deze workshop krijg je een rondleiding door een textieldrukkerij waar je meer ziet en leert over textiel en bewerking ervan. Je mag zelf een logo maken en deze ook sjabloneren.

Deel 2 – Modefotografie en uitstraling van jouw collectie

In het tweede deel van deze workshop ga je kijken naar modefotografie en de trens daarbinnen. Je mag je eigen bedrukte textiel zelf fotograferen en gaat in Photoshop bezig met het beeld dat je wilt uitstralen met jouw textiel.

MUZIEK

Houd jij van Muziek en wil je dit ook zelf maken? Zing je zelf, speel je een instrument of zit je zelfs al in een band? Kom dan naar deze muziekworkshop. We gaan met een hele groep muzikanten muziek maken en nieuwe dingen leren zoals een nummer maken, of met nieuwe mensen samen een liedje coveren.

THEATER

Een workshop volledig gericht op theaterspel en conceptontwikkeling door Nadieh Graumans-Tichelaar. Waar begin je, hoe maak je je stuk nog beter en wat doe je ter voorbereiding op je act. Doe mee aan de workshop om erachter te komen.

WELKE PARTNERS ER MEEDOEN?

 

Hopelijk heb jij er net zoveel zin in als wij, tot zaterdag 12 januari!

Aanmelden kan hieronder!

 

Gegevens