Workshopdag @ Heerenveen

Bereid je voor op een dag vol nieuwe creatieve ervaringen! Op deze middag doe je mee aan een van de vier categorieën: taal, expo, muziek of dans. Aan het einde van de workshop presenteren jullie je gemaakte werk aan elkaar. Een onvergetelijke dag die mega inspirerend is!

EXPO I:
Tijdens deze workshop ga je ruimtelijk werken en je eigen beeld maken samen met kunstenares Marsja van der Ven. Ga aan de slag met verschillende gereedschappen hout, staal en restmaterialen. Als je wilt kun je ook even lassen! Je leert door het combineren van materialen tot een spannend eindresultaat te komen.

EXPO II:
In deze workshop laten Marloes en Marleen van Útfiners zien hoe je ‘glow in the dark’ accessoires print, regelbare led-verlichting op sneakers monteert en denken ze mee met alle ideeën die jij hebt om jouw inzending interactief en persoonlijk te maken.

Taal:
Jan Petersen stond als Grootmeester Jan aan de wieg van de 2e golf van Nederlandstalige Hiphop. Jan was frontman van de band Ska3 die in België controverse opriep met het nummer “ Kutjesdag”. In Friesland scoorde hij een hit “Ik bín su eil” van het ludieke duo Ed Lip en Aart Lus. Hij is producer, ghostwriter en docent, maar vind zichzelf vooral ondernemer.

Spraakmaken met taal! Dicht, schrijf, rap alles mag en alles kan. Tijdens de workshop taal ga je werken aan hoe jij eigen teksten kan gaan schrijven.

Dans:
Deze workshop is onder leiding van Tresor , een professionele danser met jarenlange podiumervaring van tv reclames tot aan internationale hip hop wedstrijden. Begin dit jaar gooide danscrew Vanity van trainer Tresor  nog hoge ogen op TV bij RTL4 in het dansprogramma Time to Dance. Zij behaalden maar liefst de halve finale! Tresor zal jou deze dag begeleiden om je eigen choreografie  in elkaar te zetten.

Muziek:
Patrick Schaafstal is producer, gitarist en coach. Hij heeft meerdere muziekcontests gewonnen in zijn jongere jaren. Zo won hij de eerste prijs bij Kunstbende Friesland, Kleine prijs van Fryslân, Rooie Oortjes Contest en Lyt Festival.

Tijdens de workshop ga je samen met Patrick aan de slag met je liedje, tekst en performance. Als je nog geen liedje hebt geschreven krijg je tips en trick over hoe je aan de slag kunt gaan!

Aanmelden kan hieronder! Je kan je maar voor één workshop aanmelden!

Gegevens Expo1Expo2DansTaalFilm *

Google Map

Ateliers Majeur