Workshopdag @ Enschede

Workshopdag Dans, DJ, Muziek, Taal & Theater

Vandaag kun je je geluk op, we hebben namelijk een supervette workshopdag voor jou samengesteld! Nieuwsgierig? Lees snel verder!

Ben jij muzikaal? Ga dan aan de slag met het maken van je eigen nummer. Maar hoe begin je hier eigenlijk mee? Eerst tekst, melodie of ritme? Leuk voor zowel beginners als gevorderden in de categorie Muziek.

Ben jij creatief met tekst, taal, theater, rap of voordragen? Geen probleem. Je kunt namelijk bezig met ALLES wat te maken heeft met tekst schrijven en tekst voordragen. Of het nou spoken word, een rap, een monoloog, een verhaal, poëzie of een theaterstuk is.

Draai jij die plaatjes wel aan elkaar? Niks geen Spotify of YouTube. Jij bent zelf bezig met muziek mixen en wil hier nog beter in worden. Deze workshop neemt je mee naar de ins en outs van het DJ vak. Tip: Op zondag 1 maart is er een workshop producen in Studio 15 te Almelo.

Kun je niet stil blijven staan en móet jij dansen? De muziek gaat aan, je voeten beginnen te bewegen en voor je het weet sta je de vetste moves te maken op de dansvloer. Modern, breakdance, urban, hiphop? Hoe maak je eigenlijk een eigen choreografie? Dat leer je vandaag!

Je bent deze hele dag met je eigen categorie bezig, maar gaat ook samenwerken met andere categorieën zodat je van elkaar kunt leren. Natuurlijk zorgen we voor een vette opening en een afsluiting, waar de resultaten van de dag te zien zijn!

Schrijf je nu in via onderstaand formulier!

Datum
Zaterdag 15 februari

Tijden
11:30 Inloop
12:00 tot 12:15 Opening
12:15 tot 14:45 Workshop deel 1
14:45 tot 15:00 Pauze
15:00 tot 16:30 Workshop deel 2
16:30 tot 17:00 Eindpresentatie

Locatie
Concordia
Oude Markt 15
7511 GA Enschede

Gegevens