Workshopdag @ Corrosia

Workshopdag @ Corrosia

Tijdens deze workshopdag kun je van alles leren, vragen stellen en vooral veel plezier hebben! Op deze dag maak je kennis met Kunstbende en andere deelnemers. Iedere workshop is gratis en voor niets. Het enige dat je hoeft te doen is je aan te melden!

Wat: Workshopdag voor meerdere categorieën
Wanneer: 9 december 2018
Tijd: 14:00 – 17:00
Waar: Corrosia Theater, Expo & Film, Almere Haven

Programma:

De dag wordt ingeleid door presentator Tom Brock, waarna de workshopdocenten kort toelichten wat ze gaan doen. Daarna kies je bij welke docent je de workshop wilt volgen, die ongeveer 2,5 uur duurt.

Hieronder alvast een voorproefje van de workshops:

Workshop 1: Moodboard & Vormgeving door Sandra Keijzer

In deze workshop ga je aan de slag met het maken van een ‘dagboek van je creatieve brein’. Wie ben je precies? En wat wil je aan de wereld vertellen? Sandra helpt je bij het maken van een moodboard, waardoor je in één keer je eigen stijl en identiteit visualiseert. Zo heb je een handig uitgangspunt voor het verzinnen of ontwikkelen* van je idee of act voor Kunstbende.

Sandra Keijzer is een Allround Creative Stylist en is dankzij haar opleiding Lifestyle en Design een ster in het maken van moodboards. Deze workshop is handig als je deelneemt aan de categorie Fashion, Expo en/of Film.

Neem je eigen tijdschriften mee voor deze workshop!

Workshop 2: Schrijven & Storytelling door Lisa Weeda

Een super lange geschreven dialoog voorlezen, dat is niet altijd even sexy op een podium, maar je wilt wel een goed verhaal brengen. Wat werkt er wel en wat niet op een podium? En, de uitdaging van deze middag: hoe kan je in een middag tot een nieuwe tekst komen, die juist werkt on stage? Iets met een lekker ritme, mooie sterke beelden en natuurlijk, een begrijpelijk en goed verhaal. Lisa Weeda neemt je mee in de kunst van het schrijven en verhalen vertellen. Perfect voor als je meedoet aan de categorie Taal en/of Theater.

Lisa Weeda is een bezige bij: ze maakt programma’s, werkt aan Virtual Reality installaties en lanceert deze maand een expositie over Oekraïense ex-daklozen. Verder werkt ze aan een roman, bracht ze eerder een novelle uit en geeft ze les in Virtual Reality en Transmedia Storytelling.

Workshop 3: Dans

Wil je samen met een workshopdocent werken aan je danstechniek of choreografie? Dan is dit de workshop voor jou! De docent van deze workshop wordt binnenkort bekend gemaakt.

Aanmelden voor de workshopdag kan hieronder!

Gegevens