Workshopdag @ Groningen

Tijd voor een feestje! Kunstbende bestaat 30 jaar en dat vieren we met jou op de Kunstbende B-Day Bash aan de Grote Markt in Groningen. Stel al je brandende vragen over muziek maken en producen aan Lucas Hamming of Jaap de vries (Zonderling). Werk aan je moves met Rein Luuring van 155. Doe inspiratie op voor je (kunst)werk of collectie in het Groninger Museum. Leer de fijne kneepjes van het film- en schrijversvak van Roeland Dijksterhuis en Aryan – Admiraal – Oosterbroek.

Meld je nu aan via onderstaand formulier!

Docenten
Dans: Rein Luuring van het breakdancecollectief 155. Deze won in 2018 de prijs voor Jong Publiek tijdens de Nederlandse Dansdagen. Rein is dus dé man die jou kan helpen met je moves en choreografie.

DJ: Een Q&A met Jaap de vries van Zonderling. Hij heeft samengewerkt met Don Diablo en Sam Feldt en de track ‘Crazy’ gemaakt met Lost Frequencies.

Expo & Fashion: Je krijgt een rondleiding van museumdocenten van het Groninger Museum, daarna ga je aan de slag met je eigen werk.

Film:  Roeland Dijksterhuis. Deze filmmaker, producent en schrijver helpt je op weg met je eigen film en leert je de fijne kneepjes van het film maken.

Muziek: Een Q&A met Lucas Hamming. Ooit deed hij mee aan Kunstbende en inmiddels is hij te zien in theaters en popzalen door heel Nederland. Lucas is dus het ultieme voorbeeld van ‘jong geleerd en oud gedaan’ en jij kunt hem al je vragen stellen in Groningen!

Taal: Spreekstalmeester, ontwerper en liedjesschrijver Admiraal Oosterbroek heet eigenlijk gewoon Aryan. Jij kunt samen met hem ideeën opdoen voor je tekst of werken aan iets dat je al geschreven hebt.

Theater: De workshop met Huub Smit kan helaas niet doorgaan. 

Tijden
13:00 tot 17:00

Locatie
Grand Theatre
Grote Markt 35
9711 LV Groningen

Gegevens