Workshop Taal @ Deventer

Zaterdag 8 februari is het tijd voor een Taal workshop in Deventer! Ben je creatief met tekst en wil je beter worden in het schrijven en voordragen van je teksten? Dan is deze workshop perfect voor jou! De workshop wordt gegeven door Ischa den Blanken.

De workshop is voornamelijk gericht op tekst, poëzie, spoken word en storytelling. Doe je mee aan theater en wil je feedback op je teksten en podium performance? Ook dan ben je welkom!

Schrijf je nu in via onderstaand formulier!

Docent
De uit Deventer afkomstige Ischa den Blanken studeerde in 2015 af op Artez Arnhem als theatermaker en docent. Vanuit zijn achtergrond in het theater schrijft Ischa korte en langere monologen waarin hij zich verwondert over de dubbelzinnigheid van het bestaan. Hij spreekt grote woorden uit een klein hart en geeft hier en daar wat liefdevol advies.
Ischa schrijft voor theater en werkt aan zijn eigen projecten als dichter, acteur en muzikant. In 2017 was hij deelnemer van Poetry Circle Utrecht en mocht datzelfde jaar de Spoken Award voor Storytelling in ontvangst nemen! Daarna maakte hij trots zijn opwachting op verschillende podia, waaronder dat van Poetry International, Mensen Zeggen Dingen, Woorden Worden Zinnen, Bordelines Poetry en Eigenzinnig.

Datum
Zaterdag 8 februari

Tijden
14:30 – Aanwezig
14:45 tot 15:45 – Workshop deel 1
15:45 tot 16:00 – Pauze
16:00 tot 17:00 – Workshop deel 2

Locatie
Burgerweeshuis
Bagijnenstraat 11
7411 PT Deventer

Gegevens