Workshop Poppodium VOLT

17 DECEMBER 2017

Tijd: 13:00- 17:00
Locatie: Poppodium VOLT

In samenwerking met het Huis voor de Kunsten Limburg organiseert Kunstbende Limburg een aantal workshops op zondag 17 december 2017. Jongeren tussen de 13 en 18 jaar oud kunnen gratis deelnemen aan de workshop DJ, Fashion, Film, Expo (beeldende kunst), Muziek of Taal. Deze workshops worden gegeven door professionals en vinden plaats tussen 13:00 uur en 17:00 uur.

Naast deze workshops wordt er ook een Open Podium georganiseerd!

Opgeven voor (een van) de workshops of het Open Podium kan via deze link: http://www.kunstbendelimburg.nl/volt17

Hieronder een overzicht van de workshops:

WORKSHOP PRODUCEN
Hoe begin je aan een track? Waar kun je inspiratie uit vinden? Dit zijn vragen die aan bod komen in de workshop producen. Maak je al eigen tracks? Dan zal de coach je begeleiden en feedback geven om verder te kunnen groeien. Is producen nog nieuw voor je? Dan helpt de coach je op weg in de wereld van synths en beats. Het maakt dus niet uit of je een beginnend of gevorderd producer bent. We maken kleine groepjes van 2 à 3 producers bij elkaar, de workshops duurt ongeveer een uur.

WORKSHOP FILM
Hoe begin je aan een script? Hoe maak je een tijdsplanning. Hoe vind je de juiste acteurs? Welke keuzes maak je in het filmproces? Welke shots of perspectieven werken beter? Dit zijn allemaal vragen die aan bod komen bij het maken van een film. De workshop is deels persoonlijk en deels in groepsvorm. Iedereen kan deelnemen, het maakt dus niet uit of je wel of niet al een idee hebt voor jouw volgende film.

WORKSHOP FASHION
Zelf een kledingstuk maken. Een outfit van begin tot eind ontwerpen en in elkaar zetten. Werken met verschillende materialen en technieken? In deze workshop wordt er gekeken naar de verschillende aspecten die komen kijken bij het maken van een kledingstuk, outfit of look. Iedereen kan deelnemen. Het maakt dus niet uit of je wel of juist nog geen idee hebt wat je gaat maken, je zult deze middag sowieso geïnspireerd worden.

WORKSHOP EXPO
Hoe krijg je nieuwe inspiratie? Hoe kun je jouw creatieve talent blijven uitdagen en helpen verder te ontwikkelen? Voor deze coachingsdag maakt het niet uit of je al heel ver bent met het maken van een eigen creatie. Iedereen is welkom, ook als je nog geen idee hebt wat je precies wilt gaan maken.

WORKSHOP MUZIEK
Deze workshop staat in het teken van songwriting. Tijdens deze workshop zal je één uur lang in je groepjes van 2 á 3 deelnemers gecoacht worden om gericht feedback te krijgen op je eigen liedjes. Schrijf je al eigen songs? Dan is dit echt wat voor jou! Schrijf je nog geen eigen songs? Dan gaat de workshopdocent samen met jou op zoek naar inspiratie voor het schrijven van eigen liedjes. Wellicht word je geïnspireerd om dit in de toekomst wel te gaan doen!

WORKSHOP TAAL
Hoe kun je creativiteit uitlokken? En waar kun je als schrijver inspiratie uit ophalen? In deze workshop wordt er ingegaan op het begin van schrijven zodat jij een vliegende start kan maken aan je werk!

Google Map

Poppodium VOLT

Poppodium VOLT
Odasingel 88
6131GZ Sittard
Limburg