Workshop Podiumpresentatie @ Almere

Vind jij het leuk om te dansen, acteren of muziek te maken? Zondag 26 januari staat helemaal in het teken van de podiumkunsten! Tijdens deze workshopdag kan je 2 workshops volgen binnen de categorieën dans, muziek en theater. Heb je nou altijd al willen weten hoe je een eigen choreografie maakt? Een start maakt met het schrijven van je eigen nummer? Of een theateract maakt vanuit een nieuwe invalshoek? In het eerste deel van de dag ga je hiermee aan de slag. Het tweede deel van de dag staat in het teken van podiumpresentatie. Onder leiding van professionele kunstcoaches leer je hoe je zelfverzekerd op het podium staat. Het belooft een gezellige dag te worden dus schrijf je snel in!

Docenten
Dans: Melvin Fraenk is al jaren is actief in de kunstwereld als danser, choreograaf, docent en creatief concept ontwikkelaar.

Muziek: Valentina Eleni deed mee met De Beste Singer-Songwriter, De Grote Prijs van Nederland Popronde en speelde in de grootste poppodia van Nederland zoals Paradiso, Tivoli en Oosterpoort.

Theater: Lars Kommers is een creatief ondernemer in hart en nieren. Naast theater maken, acteert hij, maakt muziek en fotografeert en filmt. Lars is dan ook de uitgelezen persoon om jou vanuit verschillende invalshoeken kennis te laten maken met het creëren van je eigen act.

Datum
Zondag 26 januari

Tijden
13:00 tot 17:00

Locatie
De Glasbak
Lierstraat 21
1312 JZ Almere

Gegevens