Workshop Noord Nederlands Toneel

Workshops Dans, Taal en Theater voor deelnemers van Kunstbende Groningen in samenwerking met Club Guy & Roni en NNT – Noord Nederlands Toneel / NNTWEE.

Alle grote verhalen beginnen met een klein verhaal. Bekijk als een van de eersten de theatrale inleiding ‘So this is us now’, op de thuisbasis van het Noord Nederlands Toneel en Club Guy & Roni.

Regisseur/Danser/Mc’er Andy Smart heeft samen met regieassistent/doglover/theaterdocent in spé Afra Rijkhoff een theatrale inleiding gemaakt bij de voorstelling ‘Salam’ met 8 jonge acteurs (18-25 jaar) uit het noorden. Deelnemers van Kunstbende Groningen hebben de primeur en mogen als een van de eersten gratis de voorstelling bekijken.

Daarna kun je met Andy Smart, Afra Rijkhoff en presentator/taal-coach Admiraal Oosterbroek aan de slag om te werken aan jouw act en podiumpresentatie.

Doe jij mee in de categorie dans, taal of theater is het zeker een aanrader om tijdens deze workshops te werken aan jou act!! Meedoen? Vul dan onderstaand formulier in en klik hier op aanwezig!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
Google Map

Machinefabriek Groningen

Bloemstraat 38
Groningen