Workshop Muziek @ Middelburg = VOL!

De workshop is vol! Je kunt je helaas niet meer aanmelden.

Deze workshop is onderdeel van de Workshopdag in Zeeland.

De workshop wordt in samenwerking met Popaanzee georganiseerd. Hoe bouw je een liedje op? Hoe begin je een band? Wat komt er allemaal bij kijken als je gaat optreden? Hoe ziet dat leven als artiest eruit? Waar kan ik met mijn band optreden en hoe regel ik dat? Hoe is het om in Paradiso te spelen? Guy, Renzo, Brian en Jesper van PEER beantwoorden deze en nog veel meer vragen in dit exclusieve interactieve college voor iedereen die muziek maakt of dat wil gaan doen.

Geef je nu op via onderstaand formulier!

Docent
De band: PEER
PEER werd in 2014 in Middelburg opgericht als schoolband. Dit viertal brengt een mix van energieke indierock met aanstekelijke Britpop. Ze wonnen meerdere prijzen en traden verschillende keren op bij grote festivals, zoals Concert At Sea. Ze deden mee met Popsport, gingen door naar Popaanzee Gold, waarbij ze coaching kregen van Peter Slager (BLØF) en stonden twee keer in de popronde. Ze zaten aan tafel bij DWDD op TV en deden shows op de radio bij oa 3FM. Verschillende singles worden gebruikt in Netflix-series en de single I Don’t Wanna werd gbruikt voor de wereldwijde Mercedes AMG campagne met autocoureur Lewis Hamilton in de hoofdrol.
Begin dit jaar lanceerden zij hun debuutalbum ‘Laughing About It Is Far More Exciting’ en deden een clubtour langs de Nederlandse podia, die begon in Paradiso.

Datum
31 januari

Tijden
19:00 tot 21:30

Locatie
ZB
Kousteensedijk 7
4331 JE Middelburg