Workshop Producing Muziek & DJ @ Lelystad

Speciaal voor jonge producers, muzikanten en DJ’s organiseren wij in samenwerking met URBN Village van 17.00 tot 19.00 uur een workshop & matchmaking producing en van 19.30 tot 21.30 uur een workshop DJ. Vaak krijgen wij vanuit Kunstbende de vraag of je aan de wedstrijd mag meedoen met je eigen geproduceerde muziek of als je bijvoorbeeld meezingt op een nummer en jezelf niet begeleid. Voor de categorie muziek geldt dat de muziek die je speelt zelf geschreven is en dat je er live mee kunt optreden. Dit betekent dat je als zanger of zangeres mag meezingen op een geproduceerd nummer. Mits de producer ook in de Kunstbende leeftijdscategorie valt. Of dat je als producer aan de wedstrijd mag meedoen wanneer een artiest er live mee optreed.

De jongens van het succesvolle duo Black Cadmium nemen je mee in de wereld van producing. Ook gaan zij het hebben over samenwerkingen in de muziekwereld, want hoe pak je dat nou eigenlijk aan? Er is ruimte om andere muzikanten te ontmoeten en wie weet ontstaat er wel mooie colabs. Dus val jij in de leeftijdscategorie van 13 t/m 19 jaar, ben je muzikant, producer of heb je ambities in de muziekwereld? Meld je dan nu via onderstaand formulier aan.

Met haar unieke geluid is DJ Mary Lake een veelgevraagd artiest in de underground scene in Amsterdam. Met een goed gevoel voor bijzondere selecties, mixt zij genres op een manier die alleen zij kan. Zij neemt je tijdens deze workshop mee in zowel de technische als artistieke kant van het vak. ⠀

Datum
Donderdag 12 maart
17:00 – 19:00 (Black Cadmium)
19:30 – 21:30 (DJ Mary Lake)

Locatie
URBN Village
Lelystad Agorahof 18
8232 DX, Lelystad

Gegevens