Workshop Fashion & Film @ KAF, Almere

Wat: Workshop Fashion & Film
Wanneer: 27 februari 2019
Tijden: t.b.a.
Waar: KAF, Esplanade 10, 1315 TA Almere

Tijdens de Workshop kan je van alles leren, vragen stellen en vooral veel plezier hebben! Op deze dag maak je kennis met Kunstbende en andere deelnemers. Iedere workshop is gratis en voor niets. Het enige dat je hoeft te doen is je aan te melden!

Workshop Fashion

Adem jij mode? En heb jij altijd al je eigen kledingstuk, accessoire of je collectie willen ontwerpen en wil jij je daar verder in ontwikkelen? Meld je dan aan voor de workshop van modeontwerper Kasper Jongejan. Met deze masterclass laat Kasper je nieuwe invalshoeken zien en helpt jou een eigen collectie te ontwikkelen. Daarnaast geeft hij  handige (naai)technische tips en tricks advies over de presentatie van je collectie.

Workshop Film

Kom naar de workshop film en leer vloggen met Rens! Rens Polman, wat doet hij niet? Hij is de frontman van de band Lieve Bertha, heeft zijn eigen videokanaal Makkertjes, presenteerde Spuiten en Slikken en niet onbelangrijk…..is een van de Kunstbende ambassadeurs. Speciaal voor Kunstbende Flevoland gaat Rens een workshop video maken geven. Hij neemt je mee in de kunst van het verhalen vertellen met beeld. Met behulp van een aantal praktische tips en tricks ga jij als oefening ruw materiaal van Rens editen tot een fragment van 60 seconden. Wij zijn benieuwd naar welke kant jij opgaat met dit videomateriaal! En heb jij tot slot nog vragen aan Rens? Brand maar los!

Gegevens FashionFilm *