Workshop Upcyclen

Het Nieuwe Instituut in Rotterdam heeft momenteel een Tijdelijk Modemuseum ingericht (in de hoop dat Nederland ooit een écht modemuseum zal bouwen). Op deze inspirerende plek laten we jou zelf aan de slag gaan! Op zaterdag 12 maart kun je deelnemen aan de workshop fleece it up, ronddwalen in het museum en mag je werken aan je eigen collectie. En dit alles gratis en voor niets! Fleece it up heeft als focus het verspillende consumptiegedrag. Hier zal je leren om een fleece-trui te upcyclen.

Noteer alle vragen die je nog hebt, neem eigen ontwerpen en schetsen mee waar je hulp bij wil, want wij zorgen ervoor dat er profs aanwezig zijn die je kunnen ondersteunen (zowel technisch als conceptueel). We hopen enkele Fashion studenten van ArtEZ te kunnen inzetten om je te helpen maar daar zijn we nog mee bezig. Dat zou je in ieder geval de kans geven hen het hemd van het lijf te vragen over de Fashion-opleiding van ArtEZ.

Deze dag is hoe dan ook hét moment om ervoor te zorgen dat jij er klaar voor bent! Want win jij straks de finale van Kunstbende, dan sta jij met jouw collectie in het OFF SCHEDULE programma van Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam in 2017! Daar doe je het toch voor!

10:30 Inloop
11:00-13:00 workshop Fleece it up
13:00-13:30 lunch (zelf meenemen/ voor eigen rekening te koop in café)
13:30-14:30 zelfstandig museum bezoeken
14:30-16:00 zelfstandig werken aan eigen ontwerp in Room 2

Spreekt dit je aan? Schrijf je dan gauw in via het contactformulier!

[contact-form-7 404 "Not Found"]