Workshop Expo & Theater @ De Meerpaal, Dronten

Wat: Workshop Expo & Theater
Wanneer: 4 maart 2019
Tijden: 18:30 – 21:00
Waar: De Meerpaal, De Rede 80, Dronten

Tijdens de Workshop kan je van alles leren, vragen stellen en vooral veel plezier hebben! Op deze dag maak je kennis met Kunstbende en andere deelnemers. Iedere workshop is gratis en voor niets. Het enige dat je hoeft te doen is je aan te melden!

Workshop Expo

Emma Ruth Levie (Amsterdam, 1990) studeerde Beeld en Taal aan de Gerrit Rietveld Academie in Amsterdam, en is wat je een creatieve sprinkhaan kunt noemen. Ze houdt van fotografie, interieurontwerp, zingen, dansen en acteren. Emma heeft korte verhalen geschreven, installaties gemaakt en ondergoed ontworpen. De kunstvorm waar ze niet zonder kan, is tekenen. Een leeg vel papier en hoe je dit in een aantal seconden kan transformeren tot iets wat een hint geeft naar een verhaal, of je kan verwonderen, is wat haar boeit.

Workshop Theater

Ben jij een podiumbeest? Heb je eigenzinnige ideeën, wil je regisseren en spelen? Of je nou aan de slag wilt met een bestaande monoloog, zelfgeschreven tekst, een absurde bewegingsfrase, fysieke uitputting of vanuit een poëtisch beeld werkt: binnen theater kan het allemaal! Theatermaker Elke Schouten laat in het eerste deel van deze workshop een aantal voorbeelden van heel verschillende theatermakers zien en gaat met jullie in gesprek. Welke stijlen zijn er allemaal? Hoe gaan de makers te werk en wat willen ze door middel van inhoud en vorm naar het publiek communiceren? In het tweede deel ga je met je eigen inspiratiebronnen aan de slag. Met concrete opdrachten en onder begeleiding bouw je een korte tijd aan een solo performance, duet of groeps-scene van een paar minuten waarin jij jouw verhaal laat zien. Zo leer je hoe met eenvoudige middelen en door experiment op de vloer tot theatraliteit kan komen. Doe je mee?

Aanmelden kan hieronder!

Gegevens ExpoTheater *