Workshop Expo en Theater @ Dronten

Voor het tweede jaar op rij organiseren wij samen met De Meerpaal in Dronten een workshop theater en expo. Van een echte theaterprofessional leer jij hoe je in een korte tijd een hele vette act van 5 minuten kunt neerzetten. Of sta jij liever niet op het podium maar heb je er plezier in om een kunstwerk te maken? Dan is de workshop Expo echt wat voor jou. Een kunstenaar gaat je laten experimenteren met materiaal, vorm en kleur. Verras jezelf in een van deze workshops en haal eruit wie erin zit!

Workshop Expo
Met kunstenares Fenna Fiction ga je in deze workshop spelen en improviseren met materiaal en beeld. Fenna is van jongs af aan gefascineerd door contrast, juxtapositie en collage. Als tiener verzamelde ze obsessief stukjes papier en oude kunstboeken zonder specifieke reden, tot ze een aantal jaar geleden, na haar bachelor filosofie, haar oude verzameling uit de kast trok en begon met het maken van collages. Inmiddels is ze afgestudeerd aan het Sandberg Instituut en past ze haar collagetechnieken niet alleen toe in haar visuele werk maar ook in haar dj-sets.

Workshop Theater 
Met theatermaker en docent Sem Jonkers ga je aan de slag met improvisatie. Door het lichaam te veranderen en in de ruimte te plaatsen gaan we opzoek naar een personage. Vervolgens laten we dit personage spreken en maken we korte performances. In deze workshop krijg je handvaten om vanuit het lichaam te gaan spelen en te maken!

Meld je nu aan via onderstaand formulier!

Datum
Maandag 24 februari 2020
18:30 tot 21:00

Locatie
De Meerpaal
De Rede 80
8251 EX Dronten

Gegevens