Workshop Dans @ Hoofddorp

In samenwerking met Het Cultuurgebouw organiseert Kunstbende op deze dag een workshopdag voor meerdere categorieën. Een goed gevulde en gezellige dag dus. Je mag mee doen aan twéé verschillende workshops én je mag ook nog eens gratis deelnemen aan de Rollerdisco!

Workshop 1
Tijdens deze workshop met Sharonne zullen we ons focussen op een Hip-Hop dansles. De workshop is voor iedereen toegankelijk met of zonder ervaring.

Workshop 2
In deze dansworkshop  met Neil ga je aan de slag met een nummer uit de musical Newsies.
Onder begeleiding van een ervaren dansdocent gaan jullie een choreografie instuderen.
De workshop is voor iedereen toegankelijk met of zonder ervaring.

Schrijf je nu in via onderstaand formulier!

Docenten
Workshop 1:
Sharonne Stolkwijk: Mijn naam is Sharonne en ik ben 22 jaar. Ik dans als sinds dat ik kon lopen en heb door de jaren heen allerlei stijlen gedaan. Zo begon ik als kleine dreumis met ballet, heb ik een paar jaar jazz/modern gedaan en uiteindelijk ben ik blijven hangen in de stijl ‘hip hop’. Ik dans al jarenlang zowel nationale als internationale wedstrijden en ben met mijn team Europees kampioen geworden. Leuk weetje: toen ik een jaar of 14 was heb ik samen met mijn danspartner meegedaan aan het kinderprogramma ‘Junior Dance’ en zijn wij tot de liveshows gekomen! Op mijn 14e mocht ik ook van mijn grootste passie mijn werk maken en ben ik begonnen als dansdocente bij de dansschool Wendy’s Dance Company.

Workshop 2:
Neil Dolan

Datum
Zaterdag 8 februari

Tijden
12:30 tot 13:00 – Inloop
13:00 tot 14:30 – Workshop deel 1
14:30 tot 15:00 – Pauze
15:00 tot 16:30 – Workshop deel 2

Locatie
Het Cultuurgebouw
Raadhuisplein 3 – 9
2132 TZ Hoofddorp

Gegevens